Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La rectificare, Guvernul alocă 192,4 milioane de lei, pentru organizarea prezidențialelor din toamnă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În vederea organizării alegerilor prezidențiale, Guvernul suplimentează la rectificare bugetele SGG, Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, STS şi Autorităţii Eelectorale Permanente cu o sumă totală de 192,4 milioane de lei.

Ministerului Afacerilor Interne îi sunt alocate 166.778.000 lei, sumă care „va fi utilizată exclusiv pentru acoperirea cheltuielilor generate de activităţile specifice Ministerului Afacerilor Interne pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014”, potrivit proiectului Ordonanţei cu privire la rectificarea bugetului de stat pe 2014.

Autoritatea Electorală Permanentă primeşte 10.694.000 lei pentru alegerile prezidenţiale, iar Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) – 7.735.000 lei.

Şi bugetul Secretariatului General al Guvernului (SGG) este suplimentat cu 2.923.000 lei în vederea prezidenţialelor.

Totodată, MAE primeşte 4.270.000 lei pentru „acoperirea cheltuielilor generate de activităţile specifice Ministerului Afacerilor Externe pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014”.

Prima rectificare bugetară, anunţată marţi, a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană şi va fi aprobată de Guvern într-o şedinţă specială programată pentru vineri.

A doua rectificare va fi efectuată spre sfârşitul lunii septembrie, după noi consultări cu partenerii financiari internaţionali şi pe baza noilor acte normative care vor intra în vigoare.

Alegerile prezidenţiale se vor desfăşura în 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea