Rămâi conectat

Sport

La Performanţa Ighiu, plecări pe bandă rulantă! S. Szekely şi G. Toma au părăsit formaţia condusă de Vasile Ursu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Toma Performanta Ighiu 4La Performanţa Ighiu continuă plecările, după ce săptămâna trecută divizionara secundă s-a despărţit de Bold şi Mintaş, acum alţi doi jucători, experimentaţii Szabolcs Szekely şi George Toma au decis să părăsească formaţia condusă de Vasile Ursu.

Victoria din derby-ul judeţean cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia nu a instaurat liniştea la nivelul Performanţei Ighiu, ce cunoaşte noi frământări.

Nu renunţ la fotbal, dar cred că în acest moment consider că e mai bine să mă despart de Performanţa. Aşa am decis pe moment. Deocamdată nu vreau să discutăm prea multe, Este o decizie personală”, a spus atacantul aiudean în vârstă de 31 de ani, considerat în iarnă, în momentul venirii la Ighiu, drept cel mai important transfer al grupării pregătite de Adorian Himcinschi.

Fundaşul George Toma, în vârstă de 32 de ani, nu a vrut să comenteze această derulare a evenimentelor. Contractele celor doi expirau la finele acestei stagiuni. Mascate de invocatele motive personale ale jucătorilor, de fapt respectivele decizii au alt substrat, motivele diferite fiind în cazul celor doi, ştiindu-se că înaintea confruntării cu „alb-negrii”, conducătorii Ighiului a anunţat că sunt şanse să mai renunţe la doi jucători, numele lui S. Szekely fiind vehiculat şi în trecut.

În acest sezon, S. Szekely a punctat în două rânduri (la Reşiţa şi cu UTA „Bătrâna Doamnă” 2), însă acum îşi doreşte să-şi încheie conturile cu Performanţa, documentele urmând a fi parafate în aceste zile. George Toma nu s-a mai prezentat la un moment dat, a revenit după plecarea lui Himcinschi, a jucat titular în partida de debut a lui Vasile Ursu şi a rămas rezervă în confruntarea de pe Ampoi. În mandatul lui Ursu, S. Szekely a „prins” numai 17 minute în cele două jocuri.

Sunt pierderi pentru echipă. Cei doi jucători s-au ataşat de Performaţa Ighiu, dar ne-au anunţat că din diverse motive intenţionează să renunţe„, a spus preşedintele Gheorghe Dănilă.

*După Himcinschi, epurarea lotului!

Dincolo de declaraţiile elegante, rămâne aspectul cel mai important, demiterea lui Adorian Himcinschi a provocat şi o revoluţie în efectiv, încă din acel moment anticipându-se că vor urma despărţiri de jucători, în ideea reducerii cheltuielilor. Sunt deja 4 plecări, iar efectivul este extrem de subţire numeric şi noul „principal” mai are la dispoziţie numai 17 jucători, urmând a fi legitimat Andreas Buda!!!

Sâmbătă, pe terenul din Ighiu, Performanţa joacă întâiul meci din Liga a 3-a în faţa fanilor, cu Nouva Mama Mia Becicherecu Mic.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea