La iniţiativa europarlamentarului Victor Negrescu, PES activists lansează GandimRomania.ro

PES activists România lansează prima platformă on-line dedicată celor care vor să se implice în schimbarea României, punând la dispoziţia utilizatorilor instrumentele necesare pentru consolidarea unui dialog constructiv şi propunerea de idei, iniţiative, campanii sau petiţii relevante pentru realitatea socio-economică şi politică din ţara noastră.

Victor Negrescu01Platforma a fost creată ca urmare a iniţiativei europarlamentarului Victor Negrescu, coordonator naţional al PES activists România.
”În ciuda vocilor care susţin constant că societatea românească este dominată de apatie, eu sunt convins că există foarte mulţi români cu idei şi iniţiative bune, sănătoase, constructive pentru viitorul ţării noastre. Am cunoscut nenumăraţi astfel de oameni şi mi-am propus să-i încurajez. Aşa a luat naştere GandimRomania.ro, o platformă care reprezintă, în opinia mea, cel mai scurt drum de la idee la acţiune.
Îmi doresc să punem bazele unei comunităţi solide şi dinamice, care să coaguleze idei şi să genereze acţiuni şi politici publice cât mai apropiate de cetăţeni.
GandimRomania.ro este o platformă sprijinită de organizaţia PES activists România, cea care va oferi expertiza necesară şi conexiunile pentru punerea în practică a iniţiativelor”, susţine Victor Negrescu.

ELIT

Pe platforma GandimRomania.ro, fiecare utilizator are posibilitatea de a-şi crea un cont personal şi privat, inclusiv prin intermediul Facebook. Totodată, orice utilizator înregistrat poate să genereze conţinut şi să interacţioneze cu ceilalţi membri înscrişi pe platformă.
Tipul de conţinut care poate fi creat se împarte în următoarele 5 categorii: iniţiative (idei legislative, propuneri de politici, probleme de ordin sistemic care necesită rezolvare etc.); acţiuni (campanii, cauze, evenimente etc.); petiţii; sondaje; întrebări.
În funcţie de activitatea şi implicarea fiecărui utilizator, GandimRomania.ro va oferi o serie de titulaturi, facilităţi şi bonusuri!

(A.D.T.)

Mihail David - 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

Ghita 15 octombrie 2015 at 17:49

Iar s-a apucat, Negrescu, sa faca ceea ce se pricepe, „frectii la picioarele de lemn”!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...