Rămâi conectat

Sport

La Gloria Cricău 2019, vicepreședintele Darius Iacșa se retrage din fotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Una caldă, alta rece la Gloria Cricău 2019 în această perioada de vacanță fotbalistică.

Sprijinul financiar îndelung așteptat de la autoritățile locale vine în sfârșit din această vară pentru echipa de fotbal de Liga a 5-a Gloria Cricău 2019. Activitatea grupării va fi susținută de Primăria și Consiliul Local Cricău prin intermediul unei finanțari anuale, în urma aprobării unui proiect de dezvoltare a fotbalului depus de reprezentanții clubului cricăuan. O altă veste, neplăcută de astă dată, pentru mulți un adevărat anunț-șoc, a venit la finalul sezonului competițional 2021/2022, imediat după meciul ultim din campionat, remiza internă cu Rapid CFR Teiuș (1-1). Vicepreședintele Darius Nicolae Iacșa a transmis că renunță la implicarea în activitatea fotbalistică.

Îmi asum și accept orice critică în privința sezonului încheiat. Sunt de principiul că atunci când iei decizii trebuie să ți le asumi în cazul eșecului. Consider că e momentul unui șoc la echipă. Am decis ca din noua ediție de campionat să nu mă mai inplic În fotbal. Numai bine tuturor! Doamne Ajută ca în sezonul viitor Gloria Cricău 2019 să fie pe podium!”, este mesajul transmis de Darius Nicolae Iacșa.

Gloria Cricău 2019 a avut un sezon nu prea grozav, cu destul de puține reușite. Finalul campionatului a găsit echipa din Cricău pe locul 10 în Seria a 2-a, dintr-un total de 12 competitoare, cu o zestre de 26 de puncte, după 6 victorii, 8 egaluri și tot atâtea înfrângeri. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea