La Galtiu, vineri, ora 18.00, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CNS Cetate Deva | Misiune dificilă pentru „alb-negri” la ultimul joc intern

Încă neliniştiţi în privinţa evitării retrogradării, dependenţi fiind de rezultatele din ultimele două runde înregistrate de Millenium Giarmata şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, „alb-negrii” au parte, vineri, la ora 18.00, la Galtiu, la despărţirea de suporteri de un meci deloc facil în care trebuie să obţină măcar o remiză.

Cu 4 victorii la rând şi maximum de puncte sub comanda senegalezului Ousmane N’Doye, devenii încă mai speră la o minune în privinţa promovării, având şanse teoretice, ce-i drept destul de mici.

ELIT

*N’Doye antrenor şi 5 foşti ighieni

Victoria externă cu UTA 2 ne oferă un plus de încredere înaintea unui joc important pentru ambele echipe. Este ultima apariţie în faţa fanilor, ne dorim un rezultat pozitiv, care să ne asigure menţinerea în Liga a 3-a. Pentru mine nu există nicio o ambiţie în plus înaintea jocului împotriva foştilor elevi. Se anunţă o confruntare interesantă, adversarii având obiectiv terminarea pe locurile 1-3”, a declarat Adorian Himcinschi, ce nu poate conta pe Goguţa, N. Rus, Ioani şi S. Iacşa (accidentaţi).

Demis toamna trecută de pe banca Performanţei după un eşec la Deva, „principalul” unirist are în faţă 5 foşti echipieri ai Ighiului: portarul R. Bodea, fundaşul Cornea, mijlocaşii Boldea şi Făgărăşanu, împreună cu atacantul aiudean S. Szekely. “Zero” stă în dreptul grupării devene la deplasările din Alba, pierdute la limită 0-1, la Galda şi Ighiu, înfrângerea din 1 aprilie fiindu-i fatală lui Viorel Tănase (acum antrenor cu acte la FCSB). Uniriştii deţin un record negativ în Seria a 4-a, cu 7 puncte “acasă”, ultimii în ierarhia internă! „Cu Unirea Alba Iulia, ca şi în fiecare meci, vrem doar trei puncte. Ca să mai crezi în ceva trebuie să câştigi toate meciurile. Abia apoi, la final, vom trage linie şi vom vedea unde suntem”, a spus N’Doye pentru Mesagerul Hunedorean

Dan HENEGAR

2 Comentarii

FVR 19 mai 2017 at 13:16

Dan Henegar, pana la urma s-au salvat de la retrogradare sau nu?

In acest articol scrie „Încă neliniştiţi în privinţa evitării retrogradării” in timp ce pe Facebook-ul echipei afirma ca etapa trecuta au reusit salvarea de la retrogradare.

Dan HENEGAR 19 mai 2017 at 13:36

pentru a nu sta la mâna rezultatelor altor echipe, Unirea trebuie sa mai adune un punct in aceste doua ultime etape!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...