Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

La două luni de la închiderea pasarelei din Partoş, şoferilor nu le-au intrat în reflex sensurile unice din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Într-o singură zi, poliţiştii rutieri au prins 77 de şoferi care circulau pe contrasens şi 9 care au forţat bariera

Ca urmare a restricţiilor de circulaţie instituite în municipiul Alba Iulia cauzate de lucrările de reparaţie la pasarela peste calea ferată de pe strada Regimentul V Vânători, la intrarea în Alba Iulia, valorile de trafic au crescut considerabil pe străzile Mărăşeşti, Bucureşti precum şi pe străzile adiacente acestora. Din acest motiv, acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere şi de combatere a încălcării normelor rutiere organizate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost intensificate în această zonă precum şi la trecerea la nivel cu calea ferată la pasajul de pe strada Mărăşeşti, spre Drâmbar.
Astfel, de la închiderea pasarelei din Partoş, agenţii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au aplicat sancţiuni conducătorilor auto şi au reţinut în vederea suspendării 46 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată. Numai în zilele de 19 şi 20 septembrie a.c. poliţiştii rutieri au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.060 de lei, din care 77 pentru nerespectarea indicatorului „accesul interzis”, 9 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată şi 20 pentru alte abateri constatate. Celor 9 conducători auto care nu au respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată le-au fost suspendate permisele de conducere.
„Organizarea şi menţinerea unui trafic rutier care să asigure protecţia vieţii şi integrităţii corporale a participanţilor constituie una din priorităţile poliţiei rutiere, prin urmare, în zona respectivă se va acţiona şi în continuare”, se arată în comunicatul IPJ Alba.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea