Rămâi conectat

Sport

La Cupa României, 6 medalii cucerite de LPS Alba Iulia prin Daria Remete, Daria Adam și ștafeta combinată

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Complextul de Natație din Târgoviște s-a desfășurat recent Cupa României la înot, întrecere destinată juniorilor, tineretului si seniorilor. La concurs au participat 347 de sportivi care au reprezentat 62 de cluburi, între care și Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, ce a avut la start 9 competitori pregătiți de profesorii Daniela Bob, Nicolae Bob și Marius Lobonțiu.

Înotătorii albaiulieni au reușit să cucerească 6 medalii, dintre care 3 de argint și tot atâtea de bronz. Au urcat pe podium:

*Daria Remete – două medalii de argint în proba de 200 metri mixt (o medalie la categoria junioare și alta la tineret), o medalie de bronz în aceeași probă, la categoria open;

*Daria Adam – o medalie de argint  în proba de 800 metri liber și o medalie de bronz în proba de 200 metri fluture (ambele la categoria tineret);

*ștafeta combinată, în componența Lukas Stâncel, Robert Krizbai, Daria Remete și Clara Adam, o medalie de bronz în proba 4×100 metri mixt.

S-au clasat în primii 8 și următorii:

*Lukas Stâncel – locul 6 în probele de 200 metri spate, 200 m mixt la categoria juniori; locul 7 în probele de 50 m spate, 400 m mixt și 100 m spate la categoria juniori; locul 7 îin proba de 100 m spate și locul 8 în proba de 400 m mixt la categoria tineret;

*Robert Krizbai – locul 8 în proba de 200 m bras la categoria juniori;

*Alexandru Buda – locul 8 în proba de 200 m bras la categoria tineret;

*David Roman – locul 8 în proba de 100 m fluture la categoria tineret;

*ștafeta masculină, formată din Robert Krizbai, Alexandru Buda, David Roman și Lukas Stâncel, a terminat pe locul al 7-lea în proba de 4×100 metri mixt.

În finale au mai acces Clara Adam – finala C în probele de 100 metri spate și 400 metri liber, Albert Marc – finala C la 100 metru spate (finalele C au fost destinate doar juniorilor care nu s-au calificat în finalele mari). La sfârșitul acestet săptămâni, la Brașov, se va derula Campionatul Național al copiilor de 10 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea