Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Concordia Chiajna, Cornel Ţălnar în negocieri pentru înlocuirea pe Marius Baciu pe banca tehnică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un posibil schimb de antrenori ex-unirişti pe banca tehnică a prim divizionarei Concordia Chiajna, albaiulianul Cornel Ţălnar fiind foarte aproape să-l înlocuiască pe Marius Baciu, cel care a fost foarte aproape de a fi demis azi de pe banca celor de la ConcordTalnar Concordia Chiajna 1ia Chiajna, după doar cinci etape.

UPDATE:

În cele din urmă, Marius Baciu a rămas pe banca tehnică, primind un ultimatim din parte conducerii pentru a câştiga jocul din runda viitoare.
Următorul meci va fi joi, acasă cu Pandurii Tg. Jiu.
Conducerea ilfovenilor este nemulţumită de cum s-a descurcat echipa în acest debut de sezon şi a decis să îi rezilieze contractul lui Baciu, care conducea echipa din luna aprilie.
Pe banca celor de la Chiajna urmează să fie instalat Cornel Ţălnar, potrivit Dolce Sport. Ilfovenii mai sunt în discuţii cu Mihai Teja şi Flavius Stoican.
După cinci etape, Chiajna se află pe locul 13, cu două egaluri şi trei înfrîngeri.
A fost o prima discuţie. Sunt în drum spre Bucureşti şi vom mai discuta, nu am semnat încă. Am primit un telefon, m-am urcat în maşină si merg să discutăm mai în amănunt. Eu am urmărit cam toate meciurile din Liga 1. Eu cred că la Chiajna e un lot competitiv, dar e greu sa preiei o echipa din mers, care are meci peste 3 zile. Ce poţi să faci până atunci?„, a precizat “Ţânţarul” ieri pentru sursa mai sus citată.
Dolce Sport a aflat că noul antrenor al Chiajnei e Cornel Țălnar, după ce Marius Baciu și-a reziliat contractul. Ultima echipă pregătită de Cornel Țălnar e FC Brașov, în 2014. Cele mai importante echipe pe care le-a pregătit sunt Dinamo și “U” Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea