Rămâi conectat

Sport

La Colegiul “Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, Cupa Crăciunului, la fotbal feminin, eveniment caritabil

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 11 decembrie, în Sala de Sport a Colegiului “Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, între orele 9.00 și 17.00, se va desfășura Cupa Crăciunului la fotbal feminin. Din Alba participă Student Sport Alba Iulia, clubul organizator, în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, la competiție urmând să fie prezente peste 200 de jucătoare de la 12 echipe din țară, din mai multe județe, ce se vor întrece la 3 categorii de vârstă Under 11, Under 13 și Under 16.

La finalul turneului ce va pune punct anului competițional va avea loc și un moment caritabil, întrucât cei implicați vor să le facă un dar de suflet copiilor de la Așezământul social “Sf. Vasile cel Mare” din municipiul reședință de județ. “Premierea nu va fi una clasică, cu medalii și cupe. Toți copiii vor primi pungi cu dulciuri. Încerc să le transmit micuților ce provin din familii normale că ce au este mai mult decât în cazul altor copii loviți de soartă. Să conștientizeze acest lucru, că trebuie să fim mai buni în fiecare zi, iar prin acest eveniment sportiv ne dorim să marcăm acest aspect”, a transmis Cătălin Costea.

“Dorim să oferim un zâmbet pe fața copiilor de la Așezământul «Sf. Vasile cel Mare». Le mulțumim părinților și sponsorilor: Spartan România, Banca Transilvania, Cora Office Solutions, Domeniul Ciumbrud, Azets Insight Romania, Select IT, fără de care nimic din ce am realizat nu ar fi fost posibil. Mulțumiri speciale pentru sprijinul constant pe care ni-l acordă și domnului primar Gabriel Pleșa, mereu alături de noi, a încheiat Cătălin Costea.

Echipa de senioare Student Sport Alba Iulia a încheiat anul pe locul 4 în Seria a 2-a a Ligii a 3-a, cu 9 puncte (3 victorii și 4 înfrângeri), golaveraj 20-20. În Cupa României a tracut în primul tur de Juventus Timișoara, scor 3-2, fiind eliminată în “16”-imile de finală de divizionara secundă Atletic Olimpic Gherla, ce s-a impus, la Oarda de Jos, scor 3-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea