Rămâi conectat

Curier Județean

La Colegiul ,,David Prodan” Cugir: Radu Vlaicu şi Alexandra Biro, perechea câştigătoare la Balul Îndrăgostiţilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 500 de tineri, în marea lor majoritate elevi, au ţinut să ia parte vineri, 15 februarie, la ediţia din acest an a Balului Îndrăgostiţilor, organizat la discoteca ,,Wake Up”, de consiliul elevilor de la Colegiul Naţional ,,David Prodan” Cugir.
După cum au promis cu câteva zile înainte de eveniment, organizatorii au realizat sub genericul celebrului film de dragoste ,,Titanic ”, un spectacol deosebit de interesant şi atractiv, pentru desemnarea câştigătorilor de „Pereche a Anului” la Balul Îndrăgostiţilor. S-a bucurat de mare interes prezentarea de modă din materiale reciclabile, dansul modern susţinut de trupa de dans sportiv ,,Panterele Negre”, iar momentul artistic susţinut de către trup B.R.I.C.ADA (Reckcaze, Illusonist, Cino) din Sebeş şi DJ Austin au creat o atmosferă de vis.
De asemenea, dansul, voia bună, şi surprizele i-au ţinut în ,,priză” pe tineri până târziu în noapte.
Cel mai aşteptat moment a fost cel al desemnării de către juriu a ”Perechii Anului” la Balul Îndrăgostiţilor. Din cele cinci perechi rămase în concurs, juriul i-a considerat drept pereche învingătore pe Radu Vlaicu-clasa a IX-a (mate-info) şi Alexandra Biro, clasa a XI-a (Istorie).

(C.P.)

Foto: Hanes Andreeas

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea