Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Alba Iulia se va construi un Centru de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii, în valoare de aproape 163.000 de euro

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent s-a semnat contractul de finanţare între Primăria Alba Iulia şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale pentru construcţia Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii” Sfânta Maria”.

Centru va fi construit pe amplasamentul fostei centrale termice CT5 de pe strada Arnsberg. Centrul va dispune de o sala de primire, un birou de conducere, un birou pentru echipa pluridisciplinară, o sală multifuncţională, grupuri sanitare, centrală termică şi utilităţi aferente. Durata prevazută pentru execuţia acestui edificiu este un an de zile.

În următoarea şedinţă de Consiliu Local se va trece la aprobarea documentaţiei tehnico economice faza “documentaţie de avizare a lucrărilor de investiţii”.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 162 709 euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea