// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Kronospan Sebeș: ”Pe platformă nu s-a produs niciun incident de mediu. Invităm reprezentanții societății civile să viziteze fabrica”

În urma zvonurilor apărute astăzi, referitor la un posibil incident pe platforma Kronospan, vă prezentăm mai jos poziția oficială a companiei:

”În urma informțtiilor care au apărut în dimineața zilei de 7 februarie 2018, prin intermediul cărora în mod absolut eronat și alarmist s-a încercat acreditarea ideii ca s-a produs un incident de mediu pe platforma Kronspan Sebeș, conducerea companiei dorește să precizeze că nu a avut loc nicun astfel de incident, nicio explozie sau defecțiune a echipamentelor și, pe cale de consecință nu există niciun pericol de mediu sau de altă natură rezultând din activitatea societății.

Considerăm complet iresponsabile astfel de poziții alarmante care pot produce panică și genera insecuritate la nivelul cetățenilor din Sebeș. Astfel de zvonuri din surse oculte și neverificate, reprezintă o lipsă de bună credință a autorului, având însă un cost emoțional și material al comunității.

În spiritul unei informări corecte a locuitorilor din Sebeș invităm reprezentanții societății civile interesați să viziteze astăzi fabrica Kronospan pentru a se asigura că niciun fel de incident nu a avut loc pe platformă.

Calitatea aerului este monitorizată permanent, în mai multe puncte, atât în interiorul, cât și în exteriorul perimetrului, rezultatele putând fi observate de către orice locuitor al Sebeșului”, precizează reprezentantul Kronospan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Kronospan Sebeș: ”Pe platformă nu s-a produs niciun incident de mediu. Invităm reprezentanții societății civile să viziteze fabrica”

  1. Adrian Melinte 07.02.2018 la 15:24

    Am vazut si eu postarea lui Ioan Daian de dimineata pe facebook. Bine ca ne agitam dar nu verificam informatiile.

  2. Georgiana 07.02.2018 la 16:07

    E vina noastra ca nu ne interesam din mai multe parti. De asta ma informez mai mult din presa decat de pe facebook.

  3. Andrei Nitu 07.02.2018 la 16:36

    Lansarea de glume legate de calitatea aerului și sanatate noastra sunt pur si simplu iresponsabile..