Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Kronospan Sebeș: ”Pe platformă nu s-a produs niciun incident de mediu. Invităm reprezentanții societății civile să viziteze fabrica”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma zvonurilor apărute astăzi, referitor la un posibil incident pe platforma Kronospan, vă prezentăm mai jos poziția oficială a companiei:

”În urma informțtiilor care au apărut în dimineața zilei de 7 februarie 2018, prin intermediul cărora în mod absolut eronat și alarmist s-a încercat acreditarea ideii ca s-a produs un incident de mediu pe platforma Kronspan Sebeș, conducerea companiei dorește să precizeze că nu a avut loc nicun astfel de incident, nicio explozie sau defecțiune a echipamentelor și, pe cale de consecință nu există niciun pericol de mediu sau de altă natură rezultând din activitatea societății.

Considerăm complet iresponsabile astfel de poziții alarmante care pot produce panică și genera insecuritate la nivelul cetățenilor din Sebeș. Astfel de zvonuri din surse oculte și neverificate, reprezintă o lipsă de bună credință a autorului, având însă un cost emoțional și material al comunității.

În spiritul unei informări corecte a locuitorilor din Sebeș invităm reprezentanții societății civile interesați să viziteze astăzi fabrica Kronospan pentru a se asigura că niciun fel de incident nu a avut loc pe platformă.

Calitatea aerului este monitorizată permanent, în mai multe puncte, atât în interiorul, cât și în exteriorul perimetrului, rezultatele putând fi observate de către orice locuitor al Sebeșului”, precizează reprezentantul Kronospan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea