Rămâi conectat

Actualitate

Klaus Iohannis, convins de victorie! Sediul PNL, pregătit de sărbătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis, convins de victorie! Sediul PNL se pregătește de sărbătoare

Klaus Iohannis și PNL par să fie siguri de victorie la prezidențiale! În curtea sediului central al PNL, șefii liberali au instalat o scenă pe care se va ține discursul de la ora 21, prin care Klaus Iohannis își va proclama o nouă victorie, cea de-a doua.

Liberalii au cumpărat zeci de baxuri de sticle de șampanie și vor da o adevărată petrecere.

Diferenţa dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă din turul II al alegerilor prezidenţiale creşte, potrivit datelor din cele două exit-poll-uri de pe piaţă la ora 16.00, precizează surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

Astfel, potrivit sondajului CURS-Avangarde, Klaus Iohannis este la 61% în preferinţele electoratului, faţă de 58% la ora 14.00. Viorica Dăncilă este la 39%, în scădere cu trei procente faţă de ora 14.00.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate”

Bera Larisa

Publicat

în

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate” Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul aderării României la zona Euro. Acesta explică faptul că în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea