Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Klaus Iohannis a promulgat, de Ziua Internațională a Copilului, legea prin care alocațiile sunt dublate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, de Ziua Internațională a Copilului, legea prin care alocațiile sunt dublate, de la 42, la 84 de lei. Președintele a spus la sfârșitul lunii mai, răspunzând unei întrebări, că își dorește să promulge această lege în 1 Iunie – o zi importantă pentru toți copiii.

iohannisProiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 65/2014, cu un amendament al PNL care prevede ca alocația de stat pentru copii să crească de la 42 la 84 de lei, a fost votat în luna mai de 332 de deputați, niciunul nu a votat împotrivă, iar doi s-au abținut.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dublarea alocațiilor nu era prevăzută inițial în ordonanță, acest lucru fiind stabilit printr-un amendament propus de PNL, care a fost respins anterior de Comisia pentru muncă a Camerei, dar aprobat în plen.

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că Guvernul va găsi resurse financiare pentru dublarea alocațiilor pentru copii, adăugând că impactul financiar pentru acest an, de 900 de milioane de lei, va fi acoperit „cu siguranță”, scrie Agerpres.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea