Rămâi conectat

Ştirea zilei

Kinder Teiuș pierde dramatic în prelungiri, după ce a ratat penalty în 90! Industria Galda – a 5-a victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos, cu a 5-a victorie la rând, și-a consolidat poziția secundă în ierarhia Ligii a 4-a după 13 etape. Un nou meci nebun a fost la Teiuș, unde Kider a pierdut în prelungiri cu Viitorul Vama Seacă, după ce a ratat un penalty în minutul 90. Performanța Ighiu s-a impus lejer cu GT Sport Alba Iulia

Kinder Teiuș – Viitorul Vama Seacă 2-3 (2-1)

Au marcat: G. Manciulea (6), R. Domșa (28, penalty), respectiv I. Cociș (5, 90+5), H. Kiss (84)

Iarăși o confruntare nebună pe “Maracana” din Teiuș. Teiușenii au fost conduși, au egalat imediat, au preluat avantajul, însă s-au blocat spre sfârșitul întâlnirii, când au primit trei lovituri în aproximativ 10 minute: egalarea din 84, penalty-ul ratat de B. Ștef (90) – paradă a portarului Lepădat (se putea face 3-2 și toate punctele rămâneau la Teiuș) și golul victoriei oaspeților, în prelungiri, când I. Cociș, fostul atacant al divizionarei terțe CS Ocna Mureș a marcat pentru un 2-3 de senzație, ținând cont de derularea ostilităților într-un final incendiar. Kinder este la a doua înfrungere la rând pe teren propriu, iar Viitorul Vama Seacă leagă două victorii.

Performanța Ighiu – GT Sport Alba Iulia 2-0 (1-0)

A marcat: Negură (40, 57)

Ighienii s-au impus fără să forțeze împotriva “lanternei roșii”, priun dubla fostului unirist George Negură (4 goluri în ultimele 3 runde). Performanța are 3 succese în 4 jocuri, în vreme ce ultima clasată a înregistrat al 6-lea insucces succesiv și o medie de 5 goluri încasate pe meci.

Industria Galda de Jos – Spicul Daia Română 2-0 (0-0)

Au marcat: Bălaș (83), S. Szeleky (87)

În derby-ul formațiilor de pe podium, echipa lui Doru Oancea s-a impus la final, după o partidă controlată în marea-i majoritate, gazdele mai având și o bară prin An. David. Industria are o perioadă excelentă, cu 5 meciuri câștigate, fără a primi gol. De partea cealaltă, dăienii sunt la al doilea insucces cu același scor, 0-2, în disputele împotriva primelor două clasate.

Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru 2-2 (1-1)

Au marcat: T. Mărginean (34), Goța (82, autogol), respectiv C. Olălău (32), F. Popa (62)

Confruntare la finele căreia săsciorenii și-au păstrat imbatabilitatea internă, Energia revenind în două rânduri pe tabelă și restabilind egalitatea. Formația din Galtiu venea două două partide adjudecate, însă a plecat cu un singur punct din fieful revelației primei părți a campionatului, în fapt prima remiză a stagiunii pentru elevii lui Bicheși.

Inter Unirea – Olimpia Aiud 2-6 (1-3)

Au marcat: Val. Drăgan (45+1, penalty), A. Gherman (62), respectiv An. Moldovan (22), Bălțat (29), O. Oltean (38), G. Oltean (48), D. Vlad (80), Birca (87)

Rămași în inferioritate în minutul 24 când Andrea a văzut cartonașul roșu, interiștii au plătit din plin tribut faptului că au jucat în “10”. Olimpia venea după 4 jocuri pierdute, însă a administrat un set de tenis trupei din Unirea. S-a înregistrat cel mai clar succes al olimpicilor în această toamnă, dar și cel mai drastic insucces pe teren propriu al interiștilor.

Foto: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea