Rămâi conectat

Sport

KARATE: Doi vice-campioni şi o medalie de bronz pentru A. S. „Shinkami” Alba Iulia, la Cupa Internaţională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu a găzduit duminică, 11 noiembrie, a patra ediţie a Cupei Internaţionale a României de karate Kyokushinkai Tradiţional, kata şi kumite. Competiţia a fost organizată de C. S. „Musashi Dojo” Sibiu sub patronajul IKOK Sosai Honbu Japonia şi IKOK Sosai România. Au participat 122 de sportivi, din ţară şi străinătate (Ungaria).

La competiţie a fost invitată şi A. S. „Shinkami” Alba Iulia care a participat la probele de kumite (lupte) după regulament full-contact cu 6 sportivi: un senior (Florinc Dan), la tineret (Sârbu Cătălin) şi copii (Golcea Laurenţiu, Palcu Adriana, Koncz Darius şi Aloman Cătălin). Dintre cei 6, trei au urcat pe podium. Cătălin Sârbu şi Laurenţiu Golcea au luat medalii de argint iar Adriana Palcu, medalie de bronz.

Sunt mulţumit de modul în care Shihan Horaţiu Adrian Neagoe, preşedintele C.S. Musashi Dojo Sibiu a organizat această competiţie, de arbitrajul la un nivel internaţional prestat de toţi arbitri judecători coordonaţi de Hanshi Adami Istvan, Ungaria. Deasemenea, doresc să mulţumesc pentru eforturile făcute tutor sportivilor noştri, părinţilor şi instructorilor participanţi la concursul de la Sibiu. În continuare vom munci cu seriozitate pentru a ne îmbunătăţi palmaresul”, a declarat Shihan John Huzu , preşedintele A.S. „Shinkami” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea