Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Judokanul Darius Niţă va fi paşnic la bal, chiar dacă nu va câştiga niciun premiu. Distracţia, pe primul plan

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Darius Niţă participă la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia în primul rând pentru distracţie. Acesta crede mult în şansele lui de a câştiga premiul cel mare. Se caracterizează ca fiind o fire deschisă, prietenoasă, căreia îi place socializarea. Pentru el, site-ul de socializare Facebook nu reprezintă un reper pentru numărul real de prieteni, deşi recunoaşte că acolo „pierde” 2-3 ore pe zi pentru a afla cele mai noi „bârfe”.

Darius a practicat dansuri sportive, iar acum practică judo într-o sala a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, unde îl are ca şi profesor pe Ioan Todor. Acesta îşi asigură colegii că nu-i va „cafti” dacă nu iese câştigător, în urma concursului. Modelul său este celebrul fotbalist englez David Beckham pentru imaginea pe care şi-a creat-o şi pentru felul cum arată. Are 1,80 înălţime şi 70 de kilograme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dacă îţi place Darius Niţă apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=600]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Când sunt „Paștele Cailor”? Chiar există: De unde provine expresia și care este originea acestei sărbători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când sunt „Paștele Cailor”? Sărbătoarea chiar există: De unde provine expresia și care este originea acestei sărbători. Ce legătură are cu ziua când sufletele morţilor ajung în Rai Deși expresia „la Paștele Cailor” transmite „niciodată”, totuși această sărbătoare există. Tradiția arată că la nașterea Mântuitorului Hristos, la ieslea animalelor, pe cât de cuminți au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea