Rămâi conectat

Politică Administrație

Județul Alba va avea europarlamentar din partea partidului Forța Civică

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Diana Pavelescu este candidatul județului Alba la europarlamentare, ea fiind a 2-a pe listă după Președintele Mihai Răzvan Ungureanu

Pe cea mai înaltă poziție se află Diana Pavelescu, președinta organizației Sibiu a Partidului Forța Civică, plasată pe a doua poziție, după președintele Mihai Răzvan Ungureanu.

Diana Pavelescu este secretar general al Asociației Degustătorilor Autorizați din România și a fost aleasă de curând în funcția de vicepreședinte  al Partidului Forța Civică.  Pavelescu este una din vocile din interiorul partidului care susține o colaborare mai strânsă cu Partidul Democrat Liberal. Pe plan local, FC Sibiu își propune să obțină   la alegerile  europarlamentare un scor de 8 la sută. Pentru a intra în Parlamentul European, Diana Pavelescu are nevoie ca Partidul Forța Civică să obțină un scor de peste 5%.

Mă bucur că pe această listă a noastră se află cetăţeni români cu o pregătire cu adevărat europeană, români care sunt dedicaţi idealurilor europene, membri ai partidului Forţa Civică în mare majoritate care nu au mai făcut politică până astăzi. Sunt recunoscuţi în breasla lor. Toţi candidaţii noştri au studii superioare, sunt ingineri, profesori, medici, economişti, jurnalişti reprezentând generaţia pe care partidul o reclamă înapoi în politică şi înapoi pentru interesul naţional”, a declarat preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu la depunerea listei de candidați.

El a precizat că media de vârstă a membrilor partidului care se regăsesc pe listă e de 41 de ani.

Biroul de presă al Partidului Forța Civică, filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea