Rămâi conectat

Ştirea zilei

Județul Alba, în TOPUL persoanelor interesate de vaccinarea anti-COVID. Suceava, la COADA clasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi vești despre campania de vaccinare. Județul Cluj se situează pe primul loc în ceea ce privește interesul pentru vaccinare, cu o rată de 7,85%, în funcție de numărul persoanelor înscrise pe listele de așteptare, în vreme ce rata de interes pentru vaccin în județul Suceava este la cel mai mic nivel din țară, 0,69 %, urmat de Arad – 1,04 % și Vrancea – 1,09 %, arată o hartă a interesului pentru vaccinare, realizată de platforma Vaccin.live.

Rata de interes pentru vaccinare s-a calculat în funcție de numărul persoanelor înscrise pe listele de așteptare față de populația județului / regiunii și nu ține cont de numărul de persoane deja vaccinate.

După Cluj, printre cei mai interesați să se imunizeze sunt locuitorii din Ilfov 6,83 % și București – 6,54 %. Pe locul patru se află județul Mureș, unde rata de interes pentru vaccinare este de 4,87 %.

Locuitorii din județul Suceava nu s-au grăbit să se înscrie pe listele de așteptare pentru vaccin, rata de interes fiind cea mai redusă din țară – 0,69 %.

În coada listei se mai află Arad – 1,04 %, Vrancea – 1,09 %, Timiș – 1,34 % și Bacău – 1,35 %.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pană GLOBALĂ după ce serviciile Microsoft au picat: Haos în bănci, spitale, aeroporturi și magazine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pană GLOBALĂ după ce serviciile Microsoft au picat: Haos în bănci, spitale, aeroporturi și magazine Pană globală vineri, 19 iulie 2024, după ce Microsoft a anunțat o întrerupere a serviciilor care afectează aplicațiile sale Microsoft 365. Potrivit CNN și Sky News, întreprinderi din întreaga lume au fost afectate, printre care și companii aeriene, bănci și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea