Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: „Povești în Versuri”, tema Laboratorului de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

JOI: „Povești în Versuri”, tema Laboratorului de C′ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Joi, 13 iunie 2024, de la ora 15:00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba găzduiește un nou atelier de teatru care are ca titlu: „Povești în versuri: Gândire și trăire în frazarea textului liric”.

Atelierul va începe, ca de obicei, cu exerciții de încălzire vocală, dicție și improvizație. Va urma apoi prezentarea unor volume semnate de Mihai Eminescu, de unde se vor alege poezii și fragmente de proză ce vor fi folosite ca suport pentru exerciții.

Citește și: 17 iunie – 30 august 2024: Ateliere de vară pentru copii, la Palatul Principilor Transilvaniei, din Alba Iulia. Cum să îți creezi un blazon și picturi pe ceramică

Cu ajutorul textele selectate din opera lui Mihai Eminescu, tinerii actori vor crea un moment dramatic intitulat „Povești în versuri”, sub îndrumarea coordonatoarei proiectului actrița Cătălina MIHĂILĂ, lect. univ. dr. la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.

3.37 Laboratorul de C’ArteTeatru este un proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și este deschis tuturor celor ce iubesc arta dramatică, fie ca actanți, fie ca simplii spectatori.

„Laboratorul de C’ArteTeatru este un proiect al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba care vine cu o viziune inedită de a promova opere și scriitori prin intermediul instrumentelor teatrale.

O misiune indirectă a acestui proiect este dezvoltarea personală sau profesională a tinerilor participanți, eliberarea de trac, recăpătarea încrederii de sine, cultivarea iubirii de sine și reușita unui discurs în fața unui public” transmite Cătălina MIHĂILĂ, actor și lect. univ. dr la Universitatea de Arte din Târgu Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea