JOI: La Museikon, are loc vernisajul expoziției de icoane în cruce intitulată “Între Credință și Unire”, aparţinând pictoriței Klara Pădurean

La Museikon, joi, 25 octombrie, ora 18.00, are loc vernisajul expoziției de icoane în cruce intitulată “Între Credință și Unire”, aparţinând pictoriței Klara Pădurean

Evenimentul este organizat ca preambul la adunarea generală a Asociației localităților și zonelor istorice și de artă din România (ALZIAR), care se va desfășura la Alba Iulia în perioada 26-27 octombrie 2018. Asociația și-a propus să sărbătorească în Cetatea Marii Uniri și Anul European al Patrimoniului Cultural, oferind Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia spre găzduire această expoziție.

ELIT

Realizate de pictorița Klara Pădurean, lucrările vor putea fi admirate la Museikon în perioada 25 octombrie – 7 noiembrie 2018.

Manifestarea este organizată de  Asociația localităților și zonelor istorice și de artă din România (ALZIAR), Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Mihail David - 2020

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...