Rămâi conectat

Cultură Educație

Joi, examen de titularizare, peste 650 dascăli din Alba susțin proba scrisă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un număr de 659 de profesori din judeţul Alba concurează pe 443 posturi vacante la examenul de titularizare din acest an. Pe listă se află 117 posturi vacante pentru care angajarea se face pe o perioadă nedeterminată și alte 326 de posturi pentru suplinitori.

Cele mai multe posturi sunt pentru nivelul de învăţământ gimnazial (173), apoi pentru cel liceal (116), pe locul trei situându-se cel primar (85), dar există posturi şi pentru nivelul preşcolar, pentru cluburi sportive şcolare, centre de documentare şi informare sau pentru învăţământul special.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, candidaţii vor susţine probele în 36 de centre judeţene.

Proba scrisă din cadrul concursului de titularizare va cuprinde câte două subiecte pe specializare, fiecare notat cu câte 45 de puncte. Candidaţii vor avea la dispoziţie patru ore pentru rezolvarea subiectelor şi li se vor acorda câte 10 puncte din oficiu.

Potrivit calendarului, examenul de titularizare este programat pentru 2 august, urmând ca rezultatele să fie afişate în data de 7 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea