Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: Concursul ”Cel mai puternic pompier”, ediția a-II-a, la Alba Iulia. Cinci echipe de la ISU Alba se vor întrece în cadrul unor probe, în Piața Tricolorului din Cetate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a doua ediție a competiției “Cel Mai Puternic Pompier” se va desfășura, joi, la Alba Iulia, în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina. Evenimentul este organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, și va avea loc cu începere de la ora 9.00.

Concurenţii vor avea de susţinut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii. Concurenţii pot lua parte la competiţia individuală şi/sau pe echipe.

Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

La concurs, vor participa cinci echipe ale pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba.

Eforturile depuse de concurenţi vor fi  răsplătite cu premii ce vor consta în medalii şi diplome.

Concursul este o pregătire pentru etapa naţională care va avea loc, în luna septembrie, în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina. La această competiție vor participa peste 100 de pompieri din toată țara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea