Rămâi conectat

Curier Județean

Joi, 28 decembrie: Spectacol de patinaj artistic susținut, la Cugir, de sportivi din Miercurea Ciuc

Ziarul Unirea

Publicat

în

În organizarea Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, pe pe proaspătul patinoar artificial, amenajat în incinta ,,Arena Cugir” va avea loc joi, 28 decembrie, un atractiv spectacol de patinaj artistic.

Potrivit directorului CSO Cugir, Călin Mureșan, începând cu ora 17.00, cugirenii vor avea ocazia să urmărească demonstrații de mare valoare artistică susținute de patinatori aparținâd Clubului Sportiv Orășenesc și Clubului Sportiv Școlar din Miercurea Ciuc.

Patinoarul artificial din Cugir a fost deschis în urmă cu aproximativ trei săptămâni, din initiative primăriei locale, iar până în prezent a fost folosit, conform conducerii CSO, de peste 2000 de iubitori ai sportului pe gheață. Prevăzut cu instalații de racier de ultimă generație, patinoarul poate funcționa în condiții de temperatură a mediului de + 15, chiar + 20 grade Celsius.

(C.P.)

 

 

 

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea