Rămâi conectat

Curier Județean

JIDVEI: Bărbat bătut de tovarășul de pahar – a fost lăsat să zacă în drum până l-au găsit polițiștii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 11.11.2013, poliţiştii din Blaj au întocmit pe numele lui M.G, de 24 de ani, din comuna Jidvei, un dosar penal, fiind suspect de  comiterea unei infracţiunii de „vătămare corporală gravă”, faptă ped. si ped. art. 182, alin. 2 din Cod penal.

În fapt, la data de 10.11.2013, ora 00.21, poliţiştii din Jidvei au fost sesizaţi că pe o stradă din comuna Bălcaciu, se află căzut un bărbat. Acesta a fost identificat ca fiind B.G., de 49 ani, din comuna Jidvei; bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi prezenta urme de leziuni pe corp.

La Spitalul Municipal Blaj unde a fost transportat s-a stabilit că a suferit leziuni la nivelul feţei şi a corpului, fiind ulterior transferat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale de specialitate.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că victima B.G., împreună cu M.G. şi alte persoane au consumat, în data de 10.11.2013, băuturi alcoolice la locuinţa unui cetăţean din comuna Jidvei, iar pe fondul unui conflict spontan apărut între M.G şi B.G, acesta din urmă a fost agresat fizic.

În acest caz cercetările vor fi continuate stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea