Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele sportive din județ. Recomandări pentru participanți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele sportive din județ. Recomandări pentru participanți

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică din acest weekend la următoarele manifestări sportive din județul Alba:

În data de 16.10.2021, în județul Alba vor avea loc următoarele competiții sportive: pe arena Timotei Cipariu din localitatea Blaj, se va desfășura începând cu ora 15.00, meciul de volei feminin dintre echipele Volei Alba Blaj și Volei Cristina Pîrv Turda. Pe stadionul Metalurgistul din localitatea Cugir se va juca meciul de fotbal dintre echipele Metalurgistul Cugir și Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Pe stadionul Soda din localitatea Ocna Mureș, se va juca meciul de fotbal dintre echipele Soda Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia.

Suporterii vor avea acces pe stadion pe baza biletelor puse la dispoziție de către organizatori și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

Pentru buna desfășurare a competițiilor sportive, recomandăm respectarea măsurilor de protecție sanitară, a indicațiilor structurilor de ordine aflate în misiune și evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea