Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii au intervenit la Blaj să salveze alocația copilului de tatăl bețiv

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unui scandal familial, un bărbat din Blaj a fost sancţionat de jandarmi. Acesta dorise să utilizeze cardul de alocaţie al copilului pentru a-şi cumpăra băutură.

Potrivit unui comunicat remis presei de Jandarmeria Alba, “fapta s-a petrecut miercuri, 7 mai a.c., pe strada Plopilor din municipiul Blaj şi a fost semnalată la numărul 0258/710093, numărul de telefon al dispeceratului Secţiei de Jandarmi Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din verificările efectuate de jandarmi a reieşit că, în jurul orei 16.00, domnul M.C.L. (41 de ani) a ajuns la domiciliu în vădită stare de ebrietate. Dorind să consume în continuare alcool şi constatând că nu mai avea bani, bărbatul a luat cardul pentru alocaţie al copilului şi a vrut să plece. Bunica minorului, care constatase lipsa cardului,  l-a surprins chiar în momentul în care ieşea din gospodărie şi, prin injurii şi cuvinte vulgare, i-a cerut să înapoieze instrumentul de plată. Bărbatul a refuzat-o  categoric şi, deşi femeia era chiar mama sa, aceasta nu l-a împiedicat ca la rândul său să o înjure , să o jignească şi să o ameninţe cu acte de violenţă. Ajunşi de urgenţă la domiciliul celor doi, jandarmii au surprins o parte din scandal şi, coroborat cu spusele martorilor la incident, au constatat vinovăţia celor doi. Drept urmare, doamna I.S. (62 de ani) a fost sancţionată cu avertisment scris, iar fiul acesteia, cu avertisment scris şi amendă în valoare de 200 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă Un accident rutier a avut loc joi după-masa, în jurul orei 16.00, pe Bulevardul Revoluției, în giratoriul din zona Mercur. Un scuter a fost lovit de o dubă. Citește și: VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea