Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

JALE la Titularizarea 2023 în Alba: Candidați la matematică, cu note de 2. Care a fost cel mai MIC rezultat din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

JALE la Titularizarea 2023 în Alba: Candidați la matematică, cu note de 2. Care a fost cel mai MIC rezultat din județ

La examenul de Titularizare 2023, în județul Alba, cea mai mică notă a unui candidat a fost de 1.15, la disciplina Terapia ocupațională complexă și integrată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printre notele învățătorilor la proba de Limba și Literatura Română și matematică se află note de 2.35, 4.10 și 4.35.

Nici la disciplina pentru profesorii de Matematică lucrurile nu au stat mai bine, înregistrându-se note de 4.05, 3.50 sau chiar 2.70.

Numărul absolvenților din promoția curentă înscriși la examenul de titularizare în acest an, în județul Alba, este cel mai mare din ultimii 13 ani, peste 5700 de candidați, la aproape același nivel cu cel din 2010, an în care au fost tăiate salariile bugetarilor, și implicit și ale profesorilor.

Peste 100 de candidați din Alba nu s-au prezentat la proba scrisă a examenului de titularizare din 2023, dintre cei 596 înscriși, conform informațiilor furnizate de IȘJ Alba. Numărul celor absenți la proba scrisă a ajuns la 101, în timp ce alți 38 de candidați și-au retras participarea la concurs.

Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Anul acesta, inspecțiile la clasă au fost eliminate din cauza grevei din Învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea