Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Jaf ca-n filme nereușit, la Alba Iulia: Cu cagula si cuțitul în bucătaria unui Centru pentru Persoane Vârstnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Jaf ca-n filme nereușit, la Alba Iulia: Cu cagula si cuțitul în bucătaria unui Centru pentru Persoane Vârstnice

O tentativă de jaf ca-n filme a avut loc în noiembrie 2018 la Alba Iulia. În timp ce un bărbat a distras atenția unei angajate a Centrului pentru Persoane Vârstnice, altul a încercat să sustragă mai multe bunuri din bucătărie, având asupra sa un cuțit și o cagulă improvizată.

În actul de sesizare se arată, în esență, că în data de 02.11.2018, în jurul orei 18:30, în timp ce inculpatul B. B. B. a distras atenția unei angajate a Centrului pentru Persoane Vârstnice, sub pretextul obținerii de informații pentru cazarea unei persoane, inculpatul A. A. A. a pătruns prin escaladarea gardului în curtea Centrului pentru Persoane Vârstnice și a încercat să sustragă bunuri din bucătărie, având asupra sa un cuțit și o cagulă improvizată, însă nu a reușit deoarece a fost surprins de către o angajată și a fugit prin escaladarea gardului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Numitul A.A.A a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat, iar inculpatul B.B.B. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de furt calificat.

La termenul de judecată din 23 iunie 2021, partea vătămată s-a impăcat cu inculpații, astfel încât procesul penal a încetat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea