// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Iulia Todică, profesoară de matematică în Bucerdea Grânoasă, a obținut singurul 10 la definitivat 2018 din județul Alba

Iulia Todică, profesoară de matematică la Școala Gimnazială ”Ioan Maiorescu” din Bucerdea Grânoasă, a obținut singura notă de 10 la examenul de definitivare în învățământ 2018, a căror rezultate au fost afișate, marți, de Ministerul Educației Naționale.

Potrivit portalului definitivat.edu.ro, Iulia Todică, profesoară de matematică în Bucerdea Grânoasă, a obținut 10 și la inspecțiile de la clasă, dar și la proba scrisă.

Profesoara Iulia Todică a terminat Facultatea de Matematică din cadrul Universității Babes-Bolyai. Anul trecut a predat, ca suplinitor, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, unde a fost și elevă. Își dorește, foarte mult să prindă un post la această școală, întrucât declară că i-a plăcut nivelul de pregătire al elevilor, spiritul de competiție și pregătirile intense pentru concursuri.

Iulia Todică are 26 de ani.

Primele rezultate ale examenului de definitivat au fost afişate marţi, la centrele de examen şi pe site-ul definitivat.edu.ro.

Contestaţiile se depun la centrele de examen marţi, după afişarea rezultatelor, şi miercuri până la ora 14,00.

Rezultatele finale se afişează în data de 27 iulie.

Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar. Prin dobândirea definitivării în învăţământ, cadrul didactic depăşeşte stadiul de debutant şi poate intra pe o rută de profesionalizare ascendentă, având dreptul de a deveni titular în sistemul de învăţământ preuniversitar şi de a participa ulterior la susţinerea examenelor pentru obţinerea gradelor didactice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Iulia Todică, profesoară de matematică în Bucerdea Grânoasă, a obținut singurul 10 la definitivat 2018 din județul Alba

  1. marius 24.07.2018 la 17:55

    Felicitari Iulia. O minte stralucita si luminata.
    Daca ati privi ce bagaj are in spate, ati constata ca nu e nimic surprinzator.