Rămâi conectat

Politică Administrație

IȘJ Alba: Concurs de selecție pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional

Ziarul Unirea

Publicat

în

A fost lansată cea de a 11-a serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea 2017, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba.

ISJ Alba03Înscrierile on-line se fac pe site-ul Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere/, în perioada 11-16 ianuarie 2017.

Lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie on-line se va afişa la adresa http://cneme.edu.ro/, la sediul ISJ Alba şi pe site-ul http://www.isj.albanet.ro în data de 17 ianuarie 2017.

Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba – SECRETARIAT, în perioada 17-23 ianuarie 2017.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 3 februarie 2017, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 6-10 februarie 2017.

Documentele reglementative ale celei de a 11-a serii de selecţie sesiunea 2016 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea