Rămâi conectat

Politică Administrație

IȘJ Alba: Concurs de selecție pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional

Ziarul Unirea

Publicat

în

A fost lansată cea de a 11-a serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea 2017, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba.

ISJ Alba03Înscrierile on-line se fac pe site-ul Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere/, în perioada 11-16 ianuarie 2017.

Lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie on-line se va afişa la adresa http://cneme.edu.ro/, la sediul ISJ Alba şi pe site-ul http://www.isj.albanet.ro în data de 17 ianuarie 2017.

Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba – SECRETARIAT, în perioada 17-23 ianuarie 2017.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 3 februarie 2017, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 6-10 februarie 2017.

Documentele reglementative ale celei de a 11-a serii de selecţie sesiunea 2016 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF”

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF” Guvernul Ciolacu dă o nouă lovitură antreprenorilor prin ordonanțele privind e-Factura și casele fiscale de marcat, respectiv e-TVA, aprobate în ședința de astăzi, fără prea multe dezbateri cu părțile implicate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea