IŞJ Alba aprobă posturile didactice vacante din învăţământ

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Joi, 9 februarie, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba va supune aprobării lista posturilor vacante şi rezervate pentru anul şcolar 2012 – 2013.

Prof. Cornel Sandu, inspectorul şcolar general al IŞJ Alba, ne-a declarat că în total este vorba despre aproximativ 800 de norme întregi şi fracţiuni de normă, dar lista cu catedrele aprobate va fi afişată în data de 15 februarie la IŞJ Alba. În aceeaşi zi se va afişa şi lista nominală cu cadrele didactice care vor intra în restrângere de activitate de la 1 septembrie 2012. Între 16 – 22 februarie, dascălii aflaţi în această situaţie vor avea posibilitatea să depună la unităţile şcolare solicitarea pentru obţinerea consimţământului în vederea soluţionării restrângerii de activitate. În perioada 23 – 27 februarie, consiliile de administraţie ale şcolilor vor analiza cererile şi vor comunica solicitanţilor hotărârea lor în legătură cu transferul dascălului respectiv, pentru
soluţionarea restrângerii de activitate. Cadrele didactice care solicită soluţionarea restrângerii de activitate de către Comisia de mobilitate a IŞJ Alba îşi vor putea depune dosarele în perioada 28 februarie – 6 martie. Şedinţele publice pentru soluţionarea restrângerilor de activitate vor avea loc în 15 – 16 martie, iar contestaţiile se pot depune în 19 – 20 martie.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

R.G.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei