Ziarul Unirea

Ironia istoriei! PNL Alba promovează un torţionar reinventat!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

  • „Apoi, inculpatul ??? a intrat în încăpere şi i-a cerut părţii vătămate să intre în birou pentru a scrie o nouă declaraţie în care să recunoască fapta, (…) acesta scriind în noua declaraţie că nu a comis fapta pentru care este anchetat, fapt ce l-a determinat pe inculpatul ????????? să o invite din nou pe partea vătămată în camera alăturată, unde inculpaţii i-au aplicat pe rând părţii vătămate lovituri cu bastonul şi bâtele în palme, pe antebraţe şi în tălpi”, se mai spune în rechizitoriu.”
  • „Sub aspectul laturii civile, Tribunalul a apreciat că suma de 20 de milioane de lei la care au fost obligaţi inculpaţii, cu titlu de daune morale către partea vătămată, reprezintă o satisfacţie pecuniară proporţională cu prejudiciul moral încercat de partea civilă urmare a faptelor comise de inculpaţi. Aceasta a suferit leziuni vindecabile în 3-4 zile îngrijiri medicale, a avut mâinile şi tălpile foarte umflate, a avut dificultăţi la mers şi nu şi-a mai putut mişca degetele în ziua următoare, suferind şi o traumă psihică, întrucât a fost lovit de doi poliţişti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ca să recunoască săvârşirea unei fapte pe care nu a comis-o”.
  • Se întâmplă în România ! PNL Alba propune şi susţine pentru şefia unei instituţii extrem de importante şi foarte sensibilă la capitolul imagine publică un torţionar condamnat penal pentru „lovituri cu bastonul şi bâte în palmele şi antebraţele membrelor superioare şi tălpile membrelor inferioare” . Probabil că şefii PNL Alba s-au gândit ca respectiva instituţie ar putea avea astfel o imagine mai…. „puternică”
  • Citeşte în ediţia tipărită a ziarului „Unirea” de luni 11 februarie o investigaţie a jurnalistei Ioana Piticariu referitoare la fapte care par… incredibile. Vezi cine este torţionarul susţinut de PNL Alba şi la ce instituţie este propus director.

 

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Toate MODELELE de SUBIECTE și teste de ANTRENAMENT pentru BACALAUREAT 2021. BAREME: seturile 1-12. Calendarul BAC 2021 pentru elevii claselor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

16 Comentarii

alinuta 10 februarie 2013 at 19:32

nu ne mai mira nimic..unul din pnl ne sterilizeaza ,altul ne bate …si uite asa traim intr o tara democratica …

Gogomanul 10 februarie 2013 at 19:36

Sa fie Ion Lazar?
Singurul barbat in toata sleahta din PNL Alba.

Aurelian 10 februarie 2013 at 20:39

Nu persoana in cauza este, Nicolae Santibrean, fostul Consilier, al Prefectului, Dan Coriolan Simedru. Acum imi dau seama de ce mi s-a sters in 2 randuri, parte din comentariu, in care incercam sa arat ca Santibrean a avut dosar penal. Ba am mai fosr si atacat de pupincuristul de serviciu, @Costel*, ca „l-am deranjat” pe „fiul profesorului nebun din Vinerea, Sañedru, cu comentariile mele!

gelu 10 februarie 2013 at 20:59

Colegii de partid ai lui Simedru au chiar și mai multe de reproșat prietenului acestuia. „Vreau să-l întreb pe Alexandru Pereş dacă ştie că în anul 1984, când tatăl său era șeful Securităţii din Cluj, a instrumentat dosarul de urmărire informativă al Doinei Cornea şi transmitea şefilor ierarhici că ? Vreau să-l mai întreb pe fostul număr trei în statul român dacă ştie legătura dintre colonelul Alexandru Pereş şi Silviu Dragomir, secretarul Adunării de la Alba lulia? Vreau să-l mai întreb cine a semnat din partea FSN nota nr. 15/ 14.06.1990 de solicitare a trenurilor speciale pentru participanţii la mineriadă şi care a fost rolul său în aceste evenimente?”, întreba, public, Florin Roman, vicepreşedinte PNL Alba. Se pare că încă nu a primit răspunsuri la toate aceste întrebări.

@gelu 10 februarie 2013 at 21:16

Asa si? Ce treaba are un copil cu meseria parintilor? Tu ti-ai ales parintii? Poate sunt lucru slab? Poate sunt betivi? Poate hoti? Ai vreo vina? Trebuie sa dam cu pietre in tine?

gelu 10 februarie 2013 at 21:47

n-ai citi tot textul. ultima parte este despre dumnealui ,fiul.
Vreau să-l mai întreb cine a semnat din partea FSN nota nr. 15/ 14.06.1990 de solicitare a trenurilor speciale pentru participanţii la mineriadă şi care a fost rolul său în aceste evenimente?”

Aurelian 10 februarie 2013 at 21:28

Tatal lui Peres, a fost trecut in rezerva(pensionat, Piticul Atomic, se poate informa de pe Internet, daca il intereseaza adevarul) prin anul 1981, iar trenurile au fost soliciatate de Ioan Bele, Vice(ca si Piticul Atomic), la CJ ALBA, omul care a trecut si prin PNL Alba, ca si Vice pe Filiala Judeteana, , „protectorul lui Sañedru”(a fost pe atunci patranjel in zama, ca si al treielea vice la CJ Alba), ca au mancat impreuna banii adunati ca sa se introduca canalul 2 a TVR, a condus cu trenul derbedei din judet la Bucuresti, imbracati in salopete de minier, de la Energoconstructia de pe Valea Sebesului, si care s-a autopremiat cu 30.000lei din fondul Libertatea(fond deschis din donatii publice in 1990).Ioan Bele a mai furat din cadrul Militiei si Securitatii din Cugir, listele de Informatori, si le-a predat la informatiile militare. Nu stiu daca Piticul Atomic, ii multumit de acest raspuns, a incercat sa o puna de o imbarligatura, dar nu il duce capul! A cam dat in bara, cam cu toate imbarligaturile, dar „daca prostul nu ii fudul, nu ii prost destul”, Piticul Atomic continua!

GG 10 februarie 2013 at 19:36

Nu degeaba li se spune partidul penalilor ! Cu ce sunt astia mai buni decat PD-L ? Sunt la fel de impostori ca si aia pe care-i urasc atat de mult adica „basescienii” ! Organizatia PN-L Alba trebuia demult dizolvata si adusi oameni noi in toate posturile. Actuala gasca care conduce aceasta filiala este formata numai din impostori si infractori si acum se vad rezultatele… Sa va fie rusine penalilor ca saptamana trecuta ati avut scandal din cauza unui nazist si acum furnizati un nou scandal din cauza unui tortionar !

Carcotasul 10 februarie 2013 at 20:32

Acestia sunt oamenii pe care ii sustine Sañedru, si inclusiv „domnu deputat”, a incercat sa pedepseasca in afara tarii, pe un opozant personal care il deranja! Se intampla in momentul in care Vasile Paun, era mare sef in Spionajul Militar(Director General Adjunc al DGIA). El Sañedru, impreuna cu Vasile Paun, l-au intaratat pe un lider tigan din Alba, sa-i „schimbe poza de pe buletin”, a unui emigrant, „dar unde nu ii cap, vai de picioare”, a cam intrat pe fir altii, s-a lasat cu un pic de scandal international!
Se pare ca acea persoana, va cere explicatii lui Basescu, intrucat si in timpul lui Ceausescu, pedepsirea unui opiozant, se facea sub directa supraveghere a Presedintelui!

Nik 10 februarie 2013 at 22:17

Aurelian = Carcotasul. Ai comis niste falsuri pe internet pentru care ai sa platesti. Toate informatiile sunt stocate in fisiere si vor fi scoase ca probe.
Tot ce afirmi sunt dezinformari care vor fi demontate la momentul „X”.

@Nik 10 februarie 2013 at 23:07

Fisierele suporta si alte informatii care pot fi scoase ca probe la momentul X, ca doar „falsuri pe internet” scriu postacii penelisti si cativa pesedisti la foc automat. No, sa vezi distractie…

Carcotasul 11 februarie 2013 at 12:58

Nik=ratatul de Radu Cormos, pupincuristul lui Sañedru! Raducule ai aflat de „falsuri”, pe cad era-i „antrenor de sah” in Canada? Sa-ti spun ce poti sa faci „cu acele fisiere”, sa le folosesti pe post de harie igienica la closet! Deocamdata, specialisti in dezinformare sunteti voi PeNaLi!

anti 10 februarie 2013 at 21:02

Chestia asta face din loviturile pe care PDL Alba le da PNL-ului….iar PNL-ul le incaseaza fara sa riposteze

Nu de alta, dar Athanasiu si Cretu sunt pe o mana cu Hava si Dumitrel si au imunitate. Pentru aia mai mici..liber la „atac” 🙂

gelu 10 februarie 2013 at 21:04

pe astea-i avem cu ei defilam.
Tatăl său, Alexandru Pereș (Peres Sándor[necesită citare]), a fost șeful Securității județului Cluj în timpul regimului comunist, calitate în care a coordonat urmărirea politică a disidentei Doina Cornea.[2]

Alexandru Pereș jr. a absolvit în anul 1976 Institutul Agronomic Dr. Petru Groza din Cluj și a primit repartiție la Direcția pentru Agricultură a județului Alba.

Aurelian 10 februarie 2013 at 22:03

Bunicul Tau a fost Primar Comunist, care dadea note informative Securitatii(militare, ca pe armata s-a bazat Ceausescu cand a facut colectivizarea fortata), despre taranii reticenti la colectivizare, care au fost trimisi „La Canal”, iar tatal tau, un informator mizerabil care „freca mebta”, pe la Spatiu locativ”, la IGCL Alba! Datorita „relatiilor” lui tatal tau, si a bunicului, ai fost recrutat si tu ca informator al securitatii militare, avansand la „ofiter sub acoperire”! Ai si studii de specialitate, esti absolventul Colegiului National de Aparare, sectia Informatii, studii, pe care „din jena”, nu ti le mai treci in CV, deci un „ivartit de impostor”! Lasa acea lista cu „ofiterii de securitate”, si cere oficial date cu privire la anul pensionarii Col. Alexandru Peres, care in 1984 nu mai era Comandantul Securitatii Cluj, ca nici macar nu mai lucra activ in Securitate, fiind pensionat prin 1981!

alinuta cu ochii rosii 10 februarie 2013 at 21:19

Citesc si ma crucesc!

Comentariile sunt oprite