ÎPS Irineu și un grup mare de preoți vor dona sânge, pentru a veni în ajutorul celor aflați în suferințe

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

„Susține Viața, donează Sânge”: Campanie de donare de sânge inițiată de Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia

În cadrul evenimentelor și acțiunilor pro-viață, organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în Luna pentru viață (1-31 martie 2018) se numără și programul „Susține Viața, donează Sânge”, inițiat cu implicarea Părintelui Arhiepiscop Irineu. Având în vedere nevoia acută de sânge în unitățile medicale din județul nostru și din întreaga țară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba și îi îndeamnă stăruitor pe creștini să doneze sânge la centrele care le sunt apropiate.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prima acțiune din cadrul programului va avea loc marți, 20 martie a.c., începând cu ora 9:30, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, aflat în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, unde Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu și un grup mare de preoți vor dona sânge pentru a veni în ajutorul celor aflați în diferite neputințe trupești sau au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de marele dar al vieții, oferit de Dumnezeu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

administratorul loginutz 19 martie 2018 at 17:04

OARE DE CE NU DONEAZA SI DIN SALARIUL LUI DE PESTE 120 MILIOANE , PT CA ORICUM NU ARE COPII, PRIMESTE MANCARE GRATUIT, HAINE GRATUIT , MASINA SI SOFER GRATUIT , CE FAIN AR FI SA DONEZE SALARIUL DE ASISTAT SOCIAL DE INALTPREALUX CATRE CASE DE COPII , SPITALE SI AZILE.
SA FIE PRIMIT! APROPO, DACA DOMNIA SA , ESTE NUMIT PREAINALT SI PREASFANT,(CA SI CORNELIU DE LA HUSI) IN CAZUL ACESTA, D-ZEU CUM MAI POATE FI NUMIT ??? SAU OARE MAI ARE ACESTI OAMENI D-ZEU PESTE EI ??? FAPTELE LOR VORBESC CONTRARIUL !!!!

Nelutu l. 19 martie 2018 at 18:27

Farisei si asistați sociali de lux cu salarii uriase de la Stat.

bravo brava 19 martie 2018 at 18:29

Grupul asta mare cum zic ei ca sunt, ar trebuii sa-si doneze salariile primite moca din buzunarele noastre. La munca cu ei .

Catalin A 19 martie 2018 at 21:15

Daca primesc sânge de la ei, mi se modifica ADN-ul si devin mafiot.

tot cititorul 20 martie 2018 at 0:07

Si nu o pot face in particular, ca restul oamenilor?

Comentariile sunt oprite