Rămâi conectat

Curier Județean

ÎPS Irineu și un grup mare de preoți vor dona sânge, pentru a veni în ajutorul celor aflați în suferințe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Susține Viața, donează Sânge”: Campanie de donare de sânge inițiată de Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia

În cadrul evenimentelor și acțiunilor pro-viață, organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în Luna pentru viață (1-31 martie 2018) se numără și programul „Susține Viața, donează Sânge”, inițiat cu implicarea Părintelui Arhiepiscop Irineu. Având în vedere nevoia acută de sânge în unitățile medicale din județul nostru și din întreaga țară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba și îi îndeamnă stăruitor pe creștini să doneze sânge la centrele care le sunt apropiate.

Prima acțiune din cadrul programului va avea loc marți, 20 martie a.c., începând cu ora 9:30, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, aflat în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, unde Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu și un grup mare de preoți vor dona sânge pentru a veni în ajutorul celor aflați în diferite neputințe trupești sau au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de marele dar al vieții, oferit de Dumnezeu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea