Rămâi conectat

Ştirea zilei

IPJ Alba cercetează împrejurările în care au apărut desene cu steagul Ungariei pe stâncile din Râmeț

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma unei sesizări făcute sâmbătă de reprezentanții unei asociații ecologice din Alba care au semnalat faptul că, pe câteva stânci din Cheile Râmeţului apare desenat steagul Ungariei, poliţiştii din Alba au declanşat o anchetă,

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat pentru AGERPRES că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, de către reprezentanţii unei asociaţii ecologice că pe stânci din Cheile Râmeţului au apărut nişte desene reprezentând steagul maghiar, de diferite dimensiuni, cu dimensiuni între 30 de centimetri şi un metru.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări au apărut aceste desene.

Am fost sesizaţi de o asociaţie ecologică în condiţiile în care zona respectivă este protejată ecologic, fiind rezervaţie naturală. Am deschis o anchetă pentru a verifica cine a făcut desenele respective, însă nu am reţinut încă nicio infracţiune. Deocamdată, nu sunt date din care să rezulte că aceste desene ar fi fost realizate de către extremişti maghiari„, a spus Luminiţa Prodan precizând că politiștii s-au deplasat la fata locului, în zona de campare și i-au legitimat pe turiști.

Aceasta a mai spus că zona respectivă este una greu accesibilă și că nu se știe când anume au fost făcute desenele respective.

Sursa: AGERPRES

FOTO: albamont.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea