Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba: Amenzi de peste 25.000 de lei, 12 infracţiuni constatate și 17 permise de conducere reținute, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 47 de evenimente, au aplicat aproape 150 de amenzi şi au constatat 12 infracţiuni. Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor continuă.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 33 de evenimente, din care 31 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 12 infracţiuni şi au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.595 lei, din care 13 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 132 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate în traficul rutier şi în pieţe, au fost confiscaţi 27 de brazi e Crăciun, material lemnos şi deşeuri feroase, în valoare totală de 4.235 lei.

Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 21 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru alcool.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea