Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

iOS 17, cea mai nouă versiune a sistemului de operare pentru telefoanele produse de Apple va fi disponibilă de astăzi: Ce noutăți aduce

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

iOS 17, cea mai nouă versiune a sistemului de operare pentru telefoanele produse de Apple va fi disponibilă de astăzi: Ce noutăți aduce

Vești extraordinare pentru fanii Apple. De luni, cea mai nouă versiune a sistemului de operare iOS va fi disponibilă pentru toate modelele de iPhone compatibile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

iOS 17 va fi disponibil pentru instalare pe toate smartphone-urile Apple compatibile din seara zilei de luni, după mai multe luni în care s-a aflat în stadiu de test.

Fără să aducă noutăţi revoluţionare, iOS 17 are în dotare un număr mare de funcţionalităţi noi pe care utilizatorii le vor putea descoperi după instalare.

Standby este un nou mod de vizualizare, ce devine activ când telefonul este ţinut la încărcat şi care poate afişa diverse informaţii, de la oră, la condiţiile meteo şi widget-uri.

Widget-uri prind viaţă pe ecranul principal din iOS 17, devenind interactive. Asta înseamnă că nu sunt doar bune să afişeze informaţii, ci se poate şi interacţiona cu informaţiile respective. De exemplu, utilizatorul poate bifa sarcinile din widget-ul aplicaţiei Reminders.

Contact Posters este o funcţionalitate nouă, ce permite utilizatorilor să-şi creeze profiluri personalizate cu imagini şi text, care să fie afişate persoanei apelate (doar pe iPhone).

Pentru utilizatorii din ţara noastră, cea mai importantă noutate vine din faptul că tastatura din iOS 17 are, în sfârşit, suport complet pentru limba română. Asta înseamnă că scrierea în limba română beneficiază de completare automată a cuvintelor şi frazelor, alături de suportul pentru swipe (tastarea cuvintelor fără ridicarea degetului de pe tastatură).

iOS va fi disponibil, din această seară, pe iPhone XS şi toate modelele care i-au urmat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea