Rămâi conectat

Actualitate

Ionuţ Ionescu, locul doi la concursul „Dansez pentru tine”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un  alba iulian de succes

         ·El a intrat în posesia unui premiu binemeritat in valoare de 20.000 de euro.
În ultimele săptămâni, mii de români au urmărit cu sufletul la gură derularea concursului „Dansez pentru tine” (la PRO tv)în cadrul căruia, după cum aţi remarcat mulţi dintre dumneavoastră a evoluat tânărul albaiulian Ionuţ Ionescu alături de vedeta de televiziune Catrinel Sandu. La finalul concursului, după o evoluţie de excepţie, perechea Ionuţ Ionescu-Catrinel Sandu a reuşit să se claseze pe podiumul concursului, pe un onorant loc doi, după perechea Jojo&Ionuţ Tanase. Clasarea lui Ionuţ în această elită a tinerilor dansatori din România este cu atât mai meritoasă, cu cât aşa după cum o să vedeţi din rândurile de mai jos, povestea vieţii lui  este una de-a dreptul impresionantă:
„Am locuit  până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră împreună cu părinţii şi cei 5 fraţi. La 8 ani însă, am fugit de acasă şi am trăit pe străzi până ce printr-un concurs de împrejurări am ajuns în căminul de copii “Steaua Speranţei” din Alba-Iulia.”(…) „Prin participarea mea la concursul „Dansez pentru tine” mi-am dorit să ajut toţi copiii din acest cămin, implicit pe mine. Iar pentru cei cu spirit, energie şi  dorinţa de a obţine ceva cu adevărat în viaţă aş vrea să fiu un exemplu şi să le arăt că într-adevăr se poate cu multă seriozitate şi multă muncă. Îmi doresc să devin antrenor de dans, să pot studia asta, şi să am o sală a mea fără a mai depinde de altcineva”, spune Ionuţ.Te felicităm  şi noi Ionuţ din toată inima şi îţi dorim să îţi împlineşti visul.

Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea