Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel: În PDL Alba a început depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de astăzi și până joi, 6 septembrie, orice membru al PDL Alba care dorește să candideze la alegerile parlamentare și crede că este potrivit pentru un post de parlamentar își poate depune candidatura la sediul partidului din Alba Iulia.

Candidaturile se depun în scris la sediul partidului, fiecare membru al PDL care dorește să se încrie în cursa pentru parlamentare trebuind să specifice dacă este interesat de o candidatură la Camera Deputaților sau la Senat, precum și colegiul în care dorește să candideze.

„Această acțiune reprezintă o pregătire internă a partidului pentru alegerile parlamentare. PDL este un partid cu o structură foarte bună, cu mulți membri de valoare, fapt ce va ridica nivelul competiției interne. Toate candidaturile depuse vor fi atent analizate și vor fi aleși cei mai potriviți oameni pentru cursa electorală”, a precizat domnul Ion Dumitrel prim-vicepreședinte al organizației Alba a PDL.

Biroul de Presă al PDL Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea