Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel: ”Am luat decizia de a candida pentru încă un mandat de prim-vicepreşedinte alături de Mircea Hava şi în echipa lui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma publicării articolului ”Probleme în PDL Alba cu o zi înainte de alegeri? Ion Dumitrel se gândeşte încă dacă mai candidează sau nu în echipa lui Mircea Hava” (AICI), Ion Dumitrel ne-a contactat şi a declarat că a luat în această seară hotărârea de a candida din nou pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte al PDL la alegerile de sâmbătă, 23 noiembrie:

„Doresc să pun capăt speculaţiilor. În această seară am luat decizia de a candida pentru încă un mandat de prim-vicepreşedinte alături de Mircea Hava şi în echipa lui Mircea Hava, aşa cum am făcut din 2006 încoace”. Preşedintele CJ Alba a precizat că în PDL nu sunt tensiuni sau probleme. „Cu Silviu Ponoran sunt în relaţii bune iar Gheorghe Rotar a ales singur să se retragă pentru că nu avea timp să se ocupe de partid”, a spus Dumitrel. El a explicat că i-a ţinut în suspans pe colegii din PDL privind candidatura sa până în această seară pentru că a vrut mai întâi să vadă cine se înscrie pentru funcţiile din partid şi ce exhipă se conturează.

Reamintim că sâmbătă, de la ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc Convenţia PDL în cadrul căreia democrat-liberalii din Alba îşi vor alege noua conducere. Mircea Hava va candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii digitale în comuna Poșaga: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Administrația comunei Poșaga, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede modernizarea infrastructurii digitale a comunei. Citește și: Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean Potrivit caietului de sarcini […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea