Ioan Oprean, Ioan Istrate şi Elisiu Goţa – cetăţeni de onoare ai municipiului Sebeş

După ce cu aproape o lună în urmă, la 31 ianuarie a.c., consilierii locali din municipiul Sebeş au respins cele 3 proiecte de hotărâre iniţiate de viceprimarul Adrian Bogdan, care vizau acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Sebeş unor oameni de afaceri din localitate, Ioan Oprean, Ioan Istrate şi Elisiu Goţa, proiectele au revenit ieri în atenţia aleşilor locali. Ele s-au aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului local, iniţiatorului de atunci alăturându-i-se alţi trei consilieri, Alexandru Dăncilă, Ioan Lupşe şi Constantin Dăscăloiu. De această dată, aleşii locali ai Sebeşului şi-au dat avizul şi cei 3 oameni de afaceri, Ioan Oprean, Ioan Istrate şi Elisiu Goţa au devenit cetăţeni de onoare ai localităţii. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Comentarii

avantajele ?! 29 februarie 2012 at 14:06

O fi „istoria” locala recenta, prea goala ?
Acum ar fi cazul ca cineva dintre cei care au votat sa explice celor care i-au ales si trimis acolo pt treburile orasului nu pt.unele de orgoliu, care sunt avantajele acestei decizii PENTRU AMBELE PARTI !
Asta chiar daca s-ar aduce eventual vorba chiar si despre visate sponsorizari in anume ocazii, pt.ca la Sebes se poarta atat „darea” cat si „rasplata”.

Mihai 29 februarie 2012 at 15:29

Darea si rasplata se poarta peste tot in Romania. Problema este, ce primesc cei din Primaria Sebes , consilierii,de la acesti 3 CETATENI DE ONOARE pentru votul acordat? Sunteti de rasul curcilor. Aveti un gid turistic al Municipiului Sebes? Unde ii incadrati pe acesti 3? La rubrica ;MONUMENTE ISTORICE, CULTURALE,etc.? Ce-ar fi sa-i puneti cu poza si marile lor realizari,la intrarea si iesirea din oras in loc de indicatoarele ce le aveti acum?In felul acesta vor fi cunoscuti de toti cei ce vor traversa orasul.Voi, primaria Sebes ,va mandriti cu astfel de oameni.Dar ei se mandresc cu ceva ? Da . Cu faptul ca s-au capatuit de pe spinarea cetatenilor.Halal merite.

burebista 29 februarie 2012 at 16:06

BANII AU VORBIT!!!!
nu mai exista rusine in tara asta

Nicu 29 februarie 2012 at 16:56

Ce au facut acesti investitori ramane la aprecierea fiecaruia.
Totusi eu zic sa privim cum se fac jocurile in cadrul Consiliului Local. Cum membrii PSD voteaza asa cum vine plicul din partea PDL. Daca acum cateva zile Bobar venea cu masina primarului trimisa special pentru a vota ajutorul de lemne pentru rromi, acum Dancila voteaza exact cum i s-a cerut. Este evident ca exista o sustinere nesimtita din partea cinsilierilor PSD pentru toate prostiile visate de Adi BOGDAN sau de Mugurel. Sa nu uitam de buget cum a trecut si nici de trocurile politice in Ocolul Silvic din Sebes. Rusine PSD Sebes, rusine Dancila, rusine Bobar (marele papagal), rusine doamna Nistor si nu in ultimul rand rusine doamna securista Fagaras. Ati facut de ras organizatia Sebes a PSD. Domnule Dragosin nu mai sta ca patrunjelul la fiert si fa ceva ca astia te mananca de viu.
Rusine nesimtitilor pentru ca atunci cand va vedem pe strada virbiti de rau PDL-ul si in sedinta le votati tot ce vor ei. RUSINE!

gabby 29 februarie 2012 at 16:59

Ati pus niste nulitati cu bani alaturi de Karl Filtsch,Radu Stanca,Dorin Pavel…nu va crapa obrazul de rusine? Ah,nu aveti obraz,numai foame de bani…si p…. ala de Afrapt,lingaul dreaku

cristina 29 februarie 2012 at 22:06

cata dreptate ai!!!!!!RUSINE pentru ce au facut. sa le fie rusine si celor numiti sa apara langa asemenea nume MARI!!! niste ciobani neciopliti alaturi de bogdan si cine i-a votat!!!!!

FLOREA 29 februarie 2012 at 17:23

bogdane le-ai sucit mintile lu astia

Gligor 29 februarie 2012 at 17:38

Feneser si Bobar erau foarte vehementi in 31 ianuarie in privinta celor trei, iar acum numai Bobi a ramas vertical pentru-ca daca nu i-a iesit faza cu votul secret a parasit sedinta in momentul votului.

Nicu 29 februarie 2012 at 17:48

Gligore gresesti…hai sa facem un „remember”!
Inainte de votul pentru bugetul de anul acesta, USL intr-un cadru restrans a stabilit ca va vota impotriva. Votul a fost secret, si ce sa vezi, bugetul a trecut! Cum a trecut, simplu, un consilier USL a votat bugetul pe motiv ca nu a stiut sau nu si-a dat seama ce voteaza. Deci la vot secret unul din consilierii USL, care defapt a fost foarte bine ales, a facut asa cum a scris in plicul primit de la PDL.
Acum s-a incercat aceeasi smecherie…a venit plicul, trebuia sa voteze asa cum dicta PDL-ul, dar nu a mai iesit faza cu votul secret. Daca vroiau sa fie verticalitate asa cum zici tu, atunci ieseau toti sin sedinta nu numai Bobar, dar smecheria a continuat si uite asa a mai trecut o aiureala de-a lui Bogdan! Oricum Bogdan a facut o miscare buna: in primul rand a obtinut ce a vrut iar in al doilea a reusit sa scoata si votul secret pentru a fi pe cat se poate de vizibila colaborarea intre PSD si PDL la nivel de Municipiu Sebes!
Hai sa nu vorbim de verticalitatea lui Bobar, cel care face de ceva timp o multime de smecherii. Daca era vertical nu venea cu masina primarului pentru a vota ce vrea primarul. Asa ca las-o mai moale cu verticalitatea!

bravo 29 februarie 2012 at 20:13

PROPUNERE: Petru Ilie cetatean de onoare al Sebesului !
daca nici pe asta nu il faceti cetatean de onoare o sa fiu dezamagit

gainarel bulgaru 4 martie 2012 at 13:59

mi-ai luat-p inainte…,da ,trebuie ca investitorul strategic Petru Ilie sa devina cetetean de onoare al Sebesului:la pachet cu …lingaul Afrapt Niculae,la de-a terminat un copil..

Susman 29 februarie 2012 at 22:04

D-na Bogdan de la PC a fost pusa de Feneser sa voteze BUGETUL. NImeni nu stie ce joc face PC-ul.Ori merge in ultima clipa cu UNPR ori se alatura lui Mugurel oriunde ar fi el.

O Parere... 1 martie 2012 at 7:03

Nimeni nu incearca sa desfiinteze ideea ca acesti domni nu ar merita respectul si onoarea pentru ceea ce au reusit sa faca intr-un orasel precum Sebesul la nivel de afaceri. Pot fi dati exemplu pentru tineri antreprenori care doresc sa porneasca pe acest drum cu afaceri de nivel European prin ceea ce inseamna calitatea lor antreprenoriala si de ce nu acestia ar putea ajuta tinerii municipiului prin organizarea de simpozioane in domeniu. In acest fel pot castiga onoarea de a fi ´´Cetateni de onoare ´´.
Intre timp se pare ca cine contribuie cel mai mult la fondul de partid poate fi rasplatit cu o distinctie de acest fel.
Asa oameni asa societate-asa tara!

Comentariile sunt oprite