Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Lazăr, mesaj pentru primarul din Câmpeni: Mai bine alegea PLR. PSD nu-l va susține la alegerile locale din 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazar06Președintele PLR Alba Ioan Lazăr nu vede cu ochi buni trecerea primarului din Câmpeni, de la PNL la PSD, fiind de părere că social-democrații nu-l vor susține pentru a participa la alegerile locale din 2016, deoarece actualul viceprimar ”este foarte activ și îi suflă în ceafă”.

Pentru a evita titulatura de ”traseist politic”, Lazăr consideră că primarul din Câmpeni ar trebui să migreze la PLR și astfel rămâne în ALDE, grup al Parlamentului European din care PNL a ieșit când a fuzionat cu PDL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Președintele PLR Alba conchide prin a spune că electoratul din Câmpeni care l-a votat pe Călin Andreș ar trebui să rămână în continuare acelorași principii liberale și să-l voteze pe Călin Popescu Tăriceanu.

”Bănuiesc că motivul trecerii la PSD a primarului din Câmpeni a fost faptul că nu s-a regăsit în familia popular europeană. Era mult mai înțelept dacă alegea liberalii. Atunci mai era numit traseist politic. Eu sper ca cei care l-au votat ca primar să nu împărtășească aceleași idei și să-l voteze pe liberalul Călin Popescu Tăriceanu, deoarece actualul viceprimar din Câmpeni, care este foarte activ îi suflă în ceafă lui Andreș. La următoarele alegeri locale social-democrații îl vor susține pe omul lor și nu pe fostul liberal Călin Andreș. Recunosc că și noi am dus negocieri cu el și vreau să subliniez că dacă pentru PSD a fost o sărbătoare achiziția unui primar de oraș, noi nu am făcut o tragedie din aceasta”, a spus Ioan Lazăr.

Călin Andreș nu a semnat deocamdată adeziunea la PSD, dar a spus că acest lucru se va întâmpla cel târziu săptămâna viitoare.

Liderul PNL Alba Teodor Atanasiu nu crede că Andreș va pleca și a comentat vestea drept o gumă.

Amintim că OUG care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată de Guvern și a intrat în vigoare la 1 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea