Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Fuziunea PDL-PNL nu va rezista. Hava și Atanasiu nu sunt compatibili

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ioan Lazar05Fuziunea dintre PDL și PNL nu va rezista deoarece conducerile celor două partide din județul Alba nu sunt compatibile, a declarat astăzi Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă.  

Președintele PLR Alba a dat de înțeles că liderii celor două partide sunt buni în felul lor, dar împreună nu sunt compatibili și nu se vor înțelege, decât până la alegerile prezidențiale.

”Nu o să meargă fuziunea PDL-PNL. Nici chiar conducerea celor două partide nu este compatibilă. Îl cunosc foarte bine pe Atanasiu. Îl cunosc pe Roman, pe Simone Alba. Îi cunosc nu la fel de bine pe Hava, pe Dumitrel, dar îi cunosc. Și vreau să vă spun că ei nu sunt compatibili. Nu o să poată niciodată să stea la masă cu sinceritate și cu inima deschisă, să-și spună păsurile. Îl respect și stimez pe Hava, chiar a făcut ceva din Cetatea Alba Carolina. Am legături cu turismul și chiar simt ce s-a făcut în acest oraș, în ultimii ani. Chiar dacă deranjează, nu putem spune că Hava nu are un merit”, a spus Lazăr

Întrebat de jurnaliști despre o fotografie care a făcut ”înconjurul județului”, în care Mircea Hava îl ținea de după cap pe Florin Roman, ca și când ar fi foarte buni prieteni, Ioan Lazăr a spus în glumă, ”eu nu sunt sigur că nu voia să-l strângă de gât”.

Lazăr a făcut parte din conducerea PNL Alba timp de mulți ani, fiind și consilier local sau județean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea