Ioan Lazăr, după stenogramele publicate de GSP: Adrian Bogdan nu e viceprimar ALDE. Mai lipsește ca politicul să iasă în stradă să ceară președintele FRF, așa cum a făcut Iohannis când a vrut Guvernul

Liderul ALDE Alba, Iona Lazăr, a spus, după stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor, în care Adrian Bogdan, viceprimarul din Sebeș, ar fi făcut presiuni pentru a fi votat Ionuț Lupescu, că mai lipsește ca politicul să iasă în Piața Universității, pentru a cere președintele lor la Federația Română de Fotbal, așa cum a făcut Klaus Iohannis când a vrut guvernul.

Citește și VIDEO: Uniristul Mihai Dăscălescu, în centrul unui imens scandal, după stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor! Remarci rasiste și jigniri la adresa oficialilor de la Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș

”Am citit un articol în ziarul Unirea, preluat din Gazeta Sporturilor, cu niște înregistrări referitoare la alegerea lui Burleanu. Undeva apare că Adrian Bogdan e viceprimar al municipiului Sebeș din partea ALDE. Partidul din care fac parte nu face niciun fel de aranjamente, nu intră în astfel de aranjamente. Referitor la alegerile lui Burleanu, am ieșit într-o conferință de presă și am spus, părerea mea, este că au fost alegeri corecte. S-a încercat și o implicare a politicului, însă a fost eșuată, iar acum văd că toată lumea dă din nou în Burleanu. Mai lipsește ca politicul să iasă în Piața Universității să spună că vrea președintele lor de federație, așa cum a făcut președintele Iohannis, spunând că vrea Guvernul lui. L-aș mai ruga pe Florin Roman care este șeful de partid al lui Adrian Bogdan să îl tragă de ureche să nu mai intre în astfel de mizerii, (n.r. ca Adrian Bogdan) să pună pe cineva să jure că votează cu un candidat sau altul”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba a adăugat că observă că acum, chiar și după alegeri, dau toți în Burleanu și nu îl lasă să lucreze, făcând o paralelă cu ceea ce s-a întâmplat când Iohannis a ieșit în Piața Universității ”în geaca roșie”, pentru că a vrut Guvernul său.

În stenogramele publicate de GSP, Dăscălescu spune că Adrian Bogdan, pe care îl numește „țigan obosit”, i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

LOL 25 aprilie 2018 at 8:11

Foarte corect. Imi place cum ganditi. Sa fiu, daca am mai vazut un politician atat de modest si totodata de direct si fara „limba de lemn” atat de folosita de politicieni.
Cu respect!

Cae Indru 26 aprilie 2018 at 7:50

Păcat că prostia nu doare! Mare păcat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...