Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, după stenogramele publicate de GSP: Adrian Bogdan nu e viceprimar ALDE. Mai lipsește ca politicul să iasă în stradă să ceară președintele FRF, așa cum a făcut Iohannis când a vrut Guvernul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Iona Lazăr, a spus, după stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor, în care Adrian Bogdan, viceprimarul din Sebeș, ar fi făcut presiuni pentru a fi votat Ionuț Lupescu, că mai lipsește ca politicul să iasă în Piața Universității, pentru a cere președintele lor la Federația Română de Fotbal, așa cum a făcut Klaus Iohannis când a vrut guvernul.

Citește și VIDEO: Uniristul Mihai Dăscălescu, în centrul unui imens scandal, după stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor! Remarci rasiste și jigniri la adresa oficialilor de la Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș

”Am citit un articol în ziarul Unirea, preluat din Gazeta Sporturilor, cu niște înregistrări referitoare la alegerea lui Burleanu. Undeva apare că Adrian Bogdan e viceprimar al municipiului Sebeș din partea ALDE. Partidul din care fac parte nu face niciun fel de aranjamente, nu intră în astfel de aranjamente. Referitor la alegerile lui Burleanu, am ieșit într-o conferință de presă și am spus, părerea mea, este că au fost alegeri corecte. S-a încercat și o implicare a politicului, însă a fost eșuată, iar acum văd că toată lumea dă din nou în Burleanu. Mai lipsește ca politicul să iasă în Piața Universității să spună că vrea președintele lor de federație, așa cum a făcut președintele Iohannis, spunând că vrea Guvernul lui. L-aș mai ruga pe Florin Roman care este șeful de partid al lui Adrian Bogdan să îl tragă de ureche să nu mai intre în astfel de mizerii, (n.r. ca Adrian Bogdan) să pună pe cineva să jure că votează cu un candidat sau altul”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba a adăugat că observă că acum, chiar și după alegeri, dau toți în Burleanu și nu îl lasă să lucreze, făcând o paralelă cu ceea ce s-a întâmplat când Iohannis a ieșit în Piața Universității ”în geaca roșie”, pentru că a vrut Guvernul său.

În stenogramele publicate de GSP, Dăscălescu spune că Adrian Bogdan, pe care îl numește „țigan obosit”, i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea