Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: Corneliu Olar, „drujbistul Apusenilor”, vrea să îşi lase o clonă la Primăria Comunei Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În comuna Horea vor avea loc în data de 11 iunie, alegeri anticipate pentru fotoliu de primar, ocupat anterior de Corneliu Olar, în prezent deputat. După plecarea acestuia în capitală, în locul său a rămas interimar, Marin Nicola. Acesta din urmă este şi propunerea PNL pentru alegerile anticipate.

Potrivit lui Ioan Lazăr, „actorul principal al alegerilor de la Horea este deputatul Corneliu Olar. După ce a contribuit substanţial la defrişatul pădurilor din Apuseni, după ce a făcut un dezastru cadastral în comuna Horea, „drujbistul Apusenilor”- aşa cum este el cunoscut localnicilor, vrea să îşi lase o clonă la Primăria Comunei Horea”.

“Eu cred că vrea să îşi lase o cunoştinţă sau o rudă, pentru a-i acoperi parte din mizeriile pe care le-a făcut căt timp a fost primar. (…) Sunt de părere că urmaşii lui Horea au nevoie de un primar care să slujească interesul comunei, al localnicilor, nu a unei persoane sau a unui grup de persoane controlate de Olar”, a mai precizat Lazăr.

ALDE Alba nu are candidat propiu, dar va susţine propunerea PSD pentru conducerea Primăriei Horea, în persoana lui Florin Ispas Neag.

 

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea