Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ioan Lazăr (ALDE): Câinele Vasile mârâie la foștii săi stăpâni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr (ALDE) a replicat, duminică, după declarația lui Vasile Blaga care a spus că ALDE e un partid de căzături, că liderul PNL nu face altceva decât să ”mârâie la foștii săi stăpâni”

Vasile Blaga01Ioan Lazăr s-a întrebat dacă lui Blaga i-a fost capul ”tulbure de la șprițuri” sau e el tulburat din cauza ”căzăturii PNL-ului în sondaje”.

”Vasile Blaga, poreclit de clasa politică buldogul, iar de Elena Băsescu, câinele Vasile, după ce ani de zile a fost animalul de casă a lui Băsescu, pare a fi un câine comunitar, nu un câine de rasă. Câinii de rasă sunt credincioși foștilor stăpâni. Spre deosebire de Tăriceanu, care a fost și va rămâne un liberal, indiferent ce s-ar spune despre el, Blaga a sărit de la FSN, la PD, la PDL, iar, peste noapte, a trecut de la internaționala socialistă la popularii europeni. Cred că Blaga e tulburat rău de la șprițuri și nu mai știe care e stânga și care e dreapta că el a fost pe la toate. După ce a contribuit substanțial la tăierea salariilor, Vasile Blaga face ordine în PNL. Acum, când simte că îi fuge pământul de sub picioare, își face foștii și actualii colegi căzături pentru că părăsesc PNL-ul”, a spus Lazăr.

Acesta a adăugat, apoi, că tulburarea lui Blaga ar putea fi cauzată de faptul că el, personal, are doar 11 la sută încredere în sondaje.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, sâmbătă, la Alba Iulia, că Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu se străduiesc ”să pescuiască în ape tulburi”, iar PMP și ALDE sunt ”partide de căzături” pentru că așteaptă nemulțumiri în ”marele PNL”.

”Sunt doi domni (n.a. Tăriceanu și Băsescu) care tot vorbeau de necesitatea unificării dreptei. Și o puteau face domniile lor în 2005. Şi aşa s-au străduit amândoi să unifice dreapta încât după ce ne-am hotărât noi chiar să o unificăm, fiecare și-a tras partid, unul de la perdea şi altul de acasă. Şi acum se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi”, a spus Blaga.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, le-a cerut delegaților prezenți duminică, la Alba Iulia, la lansarea candidaților formațiunii la alegerile locale din județ, să uite declarația făcută de copreședintele PNL Vasile Blaga, Băsescu adăugând că nimeni nu poate cere tuturor responsabilitate și nici decență.

”Mi s-a părut, totuși, că v-ați referit prea mult la o expresie a domnului Blaga. Vă rog mult, e doar Blaga. Uitați-o. Nimeni nu poate cere tuturor responsabilitate și nici decență. Ca atare, să ne vedem de ale noastre”, a spus Traian Băsescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea