Ioan Lazăr, ALDE Alba: Drumul de la Galda de Jos până Întregalde, un tronson de 6 km, nu poate fi asfaltat din cauza ..broaștelor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ioan Lazăr a vorbit vineri într-o conferință de presă despre mult discutata problemă a drumului de la Galda de Jos până la Întregalde.

„Drumul de la Galda de Jos până Întregalde, un tronson de 6 km despre care de mulți ani se tot discută. Au trecut multe alegeri și s-a tot promis că se va asfalta.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Comuna Întregalde, o comună europeană, nu are nici măcar un metru de drum asfaltat. Președintele CJ Ion Dumitrel a tot promis, dar până acum nu s-au început lucrările, ba dintr-un motiv, ba din altul. Am citit de curând care sunt adevărații vinovați pentru care nu se poate lucra. Cine credeți că sunt?  Broaștele.

Pe autostrada Lugoj-Deva s-a stat luni de zile din cauza unor lilieci, așa și domnul Dumitrel, dă vina pe broaște. Există o perioadă când broaștele se înmulțesc și nu se pot efectua lucrări pe tronsonul respectiv, dar se putea începe demult lucrul și să se ia o pauză când să lase broaștele să se înmulțească în voie.

Sper să nu le vină vreo idee să sterilizeze broaștele, cum fac cu câinii, dar din punctul meu de vedere, aceste ONG-uri, aici Asociația 200 Trascău, ar trebui să acorde mai multă importanță oamenilor. Sunt de acord și cu broaștele și cu liliecii și cu urșii, dar să oprești lucrările și să le condiționezi din cauza broaștelor mi se pare de râsul curcilor.

Când am văzut cât de importate sunt acestea pentru asociație, am înțeles că punem broaștele și liliecii înaintea oamenilor și nu mi se pare corect față de oamenii din zonă.

Acela este drumul groazei, este un chin să mergi pe un astfel de drum. De la CJ au trimis un autogreder care a stat acolo câteva zile, a trecut o dată în sus și o dată în jos, dar mai mult a stat parcat. A remediat gropile pentru două zile, dar după ce au trecut mașinile a revenit la starea inițială, dacă mai și plouă vom avea din nou un drum al groazei.

Speram într-o minune mai mare decât cea de la Caracal și din octombrie să înceapă lucrările de asfaltare. Nu am văzut această minune și nu s-au apucat de lucru”, a declarat liderul ALDE Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ghioncani 20 octombrie 2018 at 19:36

Noi,cei interesati de soarta acestui drum,am fost facuti ,,carcotasi”,de vicepresedintele Consiliului judetean,cu ocazia ,,predarii „,catre constructor, a drumului,in cursul lunii septembrie,atunci a promis ca lucrarile incep la 1 octombrie,deci domnule vicepresedinte,noi om fi carcotasi,dar dumneavoastra nu mai aveti credibilitate in fata noastra.Domnilor,toata Europa dezvoltata ,e brazdata de autostrazi,nu de un fir de drum ,cum e cel in cauza,adica noi suntem mai catolici decat papa,sau voi aveti alte motive,sa sabotati tot ce s-ar putea face in tara asta,sau trebuie sa demitem ministrul transporturilor?

Comentariile sunt oprite