Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: Drumul de la Galda de Jos până Întregalde, un tronson de 6 km, nu poate fi asfaltat din cauza ..broaștelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ioan Lazăr a vorbit vineri într-o conferință de presă despre mult discutata problemă a drumului de la Galda de Jos până la Întregalde.

„Drumul de la Galda de Jos până Întregalde, un tronson de 6 km despre care de mulți ani se tot discută. Au trecut multe alegeri și s-a tot promis că se va asfalta.

Comuna Întregalde, o comună europeană, nu are nici măcar un metru de drum asfaltat. Președintele CJ Ion Dumitrel a tot promis, dar până acum nu s-au început lucrările, ba dintr-un motiv, ba din altul. Am citit de curând care sunt adevărații vinovați pentru care nu se poate lucra. Cine credeți că sunt?  Broaștele.

Pe autostrada Lugoj-Deva s-a stat luni de zile din cauza unor lilieci, așa și domnul Dumitrel, dă vina pe broaște. Există o perioadă când broaștele se înmulțesc și nu se pot efectua lucrări pe tronsonul respectiv, dar se putea începe demult lucrul și să se ia o pauză când să lase broaștele să se înmulțească în voie.

Sper să nu le vină vreo idee să sterilizeze broaștele, cum fac cu câinii, dar din punctul meu de vedere, aceste ONG-uri, aici Asociația 200 Trascău, ar trebui să acorde mai multă importanță oamenilor. Sunt de acord și cu broaștele și cu liliecii și cu urșii, dar să oprești lucrările și să le condiționezi din cauza broaștelor mi se pare de râsul curcilor.

Când am văzut cât de importate sunt acestea pentru asociație, am înțeles că punem broaștele și liliecii înaintea oamenilor și nu mi se pare corect față de oamenii din zonă.

Acela este drumul groazei, este un chin să mergi pe un astfel de drum. De la CJ au trimis un autogreder care a stat acolo câteva zile, a trecut o dată în sus și o dată în jos, dar mai mult a stat parcat. A remediat gropile pentru două zile, dar după ce au trecut mașinile a revenit la starea inițială, dacă mai și plouă vom avea din nou un drum al groazei.

Speram într-o minune mai mare decât cea de la Caracal și din octombrie să înceapă lucrările de asfaltare. Nu am văzut această minune și nu s-au apucat de lucru”, a declarat liderul ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 1,6 milioane la Școala Gimnazială „Ion Breazu” din Mihalț: Se vrea renovarea și modernizarea energetică a clădirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 1,6 milioane la Școala Gimnazială „Ion Breazu” din Mihalț: Se vrea renovarea și modernizarea energetică a clădirii. A doua licitație, lansată pe SEAP Primăria Comunei Mihalț a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care prevede modernizarea și renovarea clădiri Școlii Gimnaziale „Ion Breazu.” Obiectivul investiției, finanțat prin Planul Național de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea