Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, PSD Alba: ”Partidul lui Cioloș – Varianta PDL 4.0”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După eșecul fuziunii dintre PDL și PNL (PDL 2.0), după lipsa de rezultate a non-partidului USR (PDL 3.0), a venit rândul lui Dacian Cioloș să-i reunească pe vechii și noii pdl-iști și să reunească steagul de luptă al lui Băsescu într-un nou partid.

Partidul lui Cioloș este varianta PDL 4.0 care reunește cei mai fideli oameni ai lui Traian Băsescu, foști ofițeri din armată și poliție, băieții deștepți care fac afaceri cu statul și radicaliști de dreapta.

După ce a dovedit că nu e capabil să guverneze România nici măcar un an, Dacian Cioloș vrea să guverneze România timp de 4 ani cu tehnocrații netehnocrați rătăciți în birourile de la Bruxelles, amici ai lui Traian Băsescu în construcția celor 10 ani de teroare, de scăderi de salarii și pensii, de poliție politică și de izolarea a României.

Marius Bostan, specializat în „activitatea de informații și contrainformații, securitate națională și implicații, matrici de securitate” își câștigă traiul de zi cu zi din intermediere de obligațiuni municipale, adică din contracte cu statul. O parte din bani îi folosește pentru a sponsoriza un site de extremă dreaptă. A fost ministru în cabinetul Cioloș și a afirmat că învățământul gratuit este o reminiscență comunistă.

Dragoș Pîslaru critică asistenţa socială şi pe asistaţi în timp ce 70 la sută din afacerile firmei lui vin din contracte cu statul. Firma la care a fost acționar, GEA, a devenit inclusiv furnizoare de cadre de nădejde pentru Banca Națională. Cât timp a fost ministrul Muncii, i-a disprețuit pe cei săraci, i-a amenințat că le taie pensiile sociale și a respins în mod categoric orice altă formă de protecție socială.

Cu astfel de neoliberali vrea Cioloș să guverneze, cu oameni bogați și puternici care îi urăsc pe cei săraci și neajutorați. Cioloș vrea să guverneze cu Traian Băsescu, cu Emil Boc și cu instituțiile de forță. Asta e țara pe care și-o imaginează și pe care încearcă să ne-o impună.

Partidul lui Cioloș se lansează în țară cu sprijinul filialelor PNL și PMP. Numai la Alba Iulia, organizația județeană PNL va asigura audiența și locul de desfășurare al evenimentului lui Cioloș. Asta dovedește legătura strânsă dintre PNL și Partidul lui Cioloș și noua caracatiță politică ce se va naște în preajma alegerilor: PNL +Cioloș +USR + PMP. Patru partide, toate sub comanda lui Traian Băsescu. Asta este realitatea pe care trebuie să o cunoască românii.

Aceștia sunt oamenii care vor încerca și a doua oară să-i păcălească pe români.

Domnule Cioloș, nu puteți guverna o țară doar cu un discurs anticorupție, anticorupție îndreptată doar împotriva oponenților politici!

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea