Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, PSD Alba: În 29 noiembrie, la Alba Iulia va avea loc o ședință omagială a Guvernului. De 1 Decembrie vor fi prezenți aici doar miniștri repartizați de premierul Dăncilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a anunțat că în data de 29 noiembrie, la Alba Iulia va avea loc o ședință omagială a Guvernului, însă deocamdată nu se cunoaște ora și locul în care se ține.

”Avem promisiunea, de cel puțin 2 luni de zile, că va avea loc o ședință omagială de Guvern la Alba Iulia. Aseară, după ședința de Comitet Executiv am agreat împreună cu premierul și cu domnul Dragnea ca ședința de Guvern, împreună cu toți miniștri, să aibă loc la Alba Iulia în data de 29. Cred că este o dată potrivită și ne-am dori ca această ședință să aibă loc într-un spațiu adecvat, mă refer la Sala Unirii, nu știu exact care este stadiul de finalizare al acestei investiții, dar cred că ar fi un loc potrivit. Dacă nu, vom găsi un alt loc în apropiere, în așa fel încât ședința de Guvern omagială, înainte de 1 Decembrie, să aibă loc la Alba Iulia. Eu cred că este o recunoaștere binemeritată a înaintașilor noștri, a județului și a municipiului Alba Iulia”, a declarat Ioan Dîrzu.

Întrebat dacă Guvernul va fi prezent la Alba Iulia și de Ziua Națională, liderul social-democrat a răspuns că de 1 Decembrie miniștri vor fi prezenți în mai multe județe, după o repartizare ce va fi făcută de premierul Viorica Dăncilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea