Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu, PSD Alba: ”După mulți ani, moții din Horea au în sfârșit ocazia să se elibereze de grupul celor care au retrocedat ilegal sau au defrișat în neștire pădurile, în frunte cu Corneliu Olar!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Condus de grandomanie și aroganță, Corneliu Olar, supranumit „Drujbistul Apusenilor”, nu poate concepe ca în comuna Horea să existe o competiție electorală, generată de candidatura domnului Florin Neag, un om onest, cinstit și apreciat de oamenii locului.

Simțind că poate pierde frâiele puterii a împins în față un candidat obedient, care să poată duce mai departe afacerile personale ale familiei Olar. În calitate de primar la Horea, Corneliu Olar a retrocedat terenuri care aparțineau de Primăria Arieșeni, o „performanță” greu de egalat, și nu orice terenuri, ci tocmai cele de la baza unei pârtii de schi din zonă. De asemenea, Greenpeace a realizat un studiu potrivit căruia comuna Horea apărea ca una din zonele cele mai defrișate, în mod abuziv, din România.

Simţind valul de simpatie pentru candidatul PSD, Florin Neag, deputatul Olar mai face o încercare disperată de a-și păstra privilegiile și puterea în comună și cere demisia tuturor celor care vreau să aducă legea pe făgașul normal și nu în folosul unui grup de interese.

După 20 de ani de hegemonie PDL, comuna Horea are nevoie de investiții serioase și de un primar correct, care să urmărească interesele oamenilor și care le poate reda horenilor încrederea în comuna lor. Horenii s-au săturat de amenințări și vor o schimbare reală, un suflu nou în adminstrația locală, vor un om serios, cinstit și responsabil, așa cum este Florin Neag – candidatul PSD.

Oamenii trebuie să fie liberi să își aleagă primarul, iar legea trebuie respectată de toți, și asta trebuie să înțeleagă și deputatul Olar!

Duminică, 11 iunie, votați un primar adevărat, omul potrivit la locul potrivit! Votați Neag Ispas-Florin primar în Horea!

Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea